Show de poorten van jouw paleis en maak kans op € 250

Ben jij ook zo trots op jouw Giardino poort? Terecht! Echter, grote kans dat wij dat niet weten. Dat vinden we jammer en daar willen we verandering in brengen. Wij pronken namelijk al jaren in vele tuinen in binnen- en buitenland, maar zien de eindresultaten meestal niet. Als één van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van tuinafsluiting verkopen wij namelijk enkel aan dealers, zoals bijvoorbeeld bouwmarkten en doe-het-zelf zaken en niet rechtstreeks aan consumenten. Maar, ook wij zijn trots op onze producten en ook wij willen dat graag aan (toekomstige) klanten laten zien!

Wil jij ons daarbij helpen? Dan maak je kans op mooie prijzen, waaronder een waardebon van € 250. Het enige dat jij hoeft te doen, is een mooie sfeerfoto maken van jouw Giardino poort. Tijdens een zonsopkomst ofondergang, terwijl je nog een mooi stuk van de tuin laat zien of met je huis op de achtergrond… Jij kiest! Als het maar een sfeerfoto is en er geen personen (herkenbaar) in beeld worden gebracht

Indien je interesse hebt om deel te nemen kan je op onze website het actiereglement en de hierin opgenomen deelnamevoorwaarden terugvinden.

 

In samenwerking met Giardino

Meer nieuws van Giardino

Draadpanelen: de stevige tuinafsluiter die levenslang meegaat

Draadpanelen sluiten uw tuin veilig en betrouwbaar af.

LUCCA panelen & poorten: de oplossing waarbij stijl en privacy hand in hand gaan

Wat is het heerlijk als je buiten kunt genieten: van de eerste zonnestralen, spelende kinderen, e

Schanskorven: de robuuste eyecatcher in uw tuin!

Schanskorven zijn favoriet in grote en kleine tuinen. En dat is begrijpelijk.

GRATIS Nieuwsbrief