Schanskorven: de robuuste eyecatcher in uw tuin!

Schanskorven zijn favoriet in grote en kleine tuinen. En dat is begrijpelijk. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm, gemakkelijk te (her)plaatsen en naar wens te vullen. De mogelijkheden zijn oneindig. Schanskorven als tuinafscheiding en schutting zijn bekend, maar wat dacht u van een brievenbus, bloembak, tuinbank- of haard met een schanskorf als basis?

Ook de uitstraling kunt u afstemmen op uw smaak: modern, landelijk of misschien wel een groene beplanting? Schanskorven zijn te combineren met elke gewenste stijl!

Wat is een schanskorf precies?

Een schanskorf bestaat uit panelen van zink alu draden. De korven vult u met grote of kleine stenen in diverse kleuren. Maar, u kunt de schanskorven ook vullen met aarde tussen worteldoek als aanplant voor bijvoorbeeld een klimop of bodembedekker. Zo zijn schanskorven altijd af te stemmen op uw inrichting!

Een duurzame oplossing met weinig tot geen onderhoud

Schanskorven kunnen hergebruikt en gerecycled worden. Daarnaast hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig. Hout daarentegen is bijvoorbeeld gevoelig voor weersinvloeden, moet regelmatig geschilderd worden en op den duur zelfs worden vervangen. Een haag moet u regelmatig snoeien en voeden. Aan de schanskorven heeft u geen werk, ze roesten niet en mocht u er na verloop van tijd op uitgekeken zijn? Dan past u de uitstraling eenvoudig aan met een andere vulling!

Wat zijn de kosten?

Deze handige rekentool rekent dat eenvoudig voor u uit, op basis van uw wensen en de toepassing. Het resultaat is direct zichtbaar en kunt u als boodschappenlijst meenemen naar de doe-het-zelf zaak bij u in de buurt.

Ja, ik wil die schanskorf!

Kljk dan hier voor een bouwmarkt of doe-het-zelf winkel bij u in de buurt of bestel bij één van onze partners online. Vergeet ook niet de speciale tang, krammen om de panelen aan elkaar te bevestigen en de spanankers om ze in vorm te houden! De Giardino schanskorven zijn eenvoudig te monteren en plaatsen. Zeker met deze duidelijke montage instructies.In samenwerking met Giardino, specialist in alles wat u nodig heeft om uw tuin kwalitatief & veilig af te sluiten.

In samenwerking met Giardino

Meer nieuws van Giardino

De schanskorf: zoveel meer dan een hippe tuinafscheiding

Aan opritten en in tuinen zie je steeds vaker schanskorven opduiken.

Ontdek de veelzijdigheid van deze duurzame draadafsluiting

Een tuin- of perceel afzetten met Giardino Gardenplast zorgt voor een degelijke, duurzame afsluit

Welke tuinafsluiting kiezen: tuingaas of draadpanelen?

Denk aan een afsluiting voor je tuin, en je denkt vast spontaan aan tuindraad.

Draadpanelen: de stevige tuinafsluiter die levenslang meegaat

Draadpanelen sluiten uw tuin veilig en betrouwbaar af.

GRATIS Nieuwsbrief