Ontdek de veelzijdigheid van deze duurzame draadafsluiting

Gepubliceerd op 30 April 2020

Een tuin- of perceel afzetten met Giardino Gardenplast zorgt voor een degelijke, duurzame afsluiting, met een open structuur. Alle varianten hiervan hebben als basis gaas gelast uit verzinkte draden. Na het lassen wordt dit gaas nog geplastificeerd. Dit zorgt voor een extra bescherming tegen roest, waardoor je extra lang plezier heeft van je draadafsluiting. De horizontale draden zijn voorzien van een krimp in het midden van de maas. Dit bevordert de weerstand van de draad en zorgt voor een betere waterafvoer. Er zijn zes verschillende varianten, zo is er altijd een afsluiting voor jou.

Waar moet ik op letten?

Dat hangt af van jouw wensen. Wat is de benodigde hoogte? Wat is de gewenste kleur, stevigheid en vorm? En waar wil je de draadafsluiting plaatsen?
Ben je op zoek naar een draadafsluiting rondom je tuin of woning, dan kun je kiezen voor de standaard, Gardenplast Classic. Voor afsluitingen hoger dan 150 cm is de Strong een ideale keuze. Mede door de draaddikte en de extra neggedraden is dit de krachtpatser onder de Gardenplast. De Gardenplast Plus is zijn bescheiden, maar sterke broertje.
Ben je op zoek naar een afzetting van grotere percelen in een landelijk gebied? Dan adviseren wij de Light variant (met rechthoekige mazen) of de Gardenplast Promo (met vierkante mazen). Deze combineert een kwalitatieve uitstraling met een concurrerende prijs.

Tot slot is er de Giardino Protect voor afscheidingen langs industriële percelen, zoals auto- en spoorwegen. Kortom: daar waar extra stevige bescherming gewenst is.

Wat zijn de kosten?

De Giardino Gardenplast varianten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaan bovendien levenslang mee. Met deze handige rekentool reken je eenvoudig de kosten uit, op basis van je wensen en toepassingen. Het resultaat is direct zichtbaar en kun je als ‘boodschappenlijst’ inzetten.   

Ja, ik wil Giardino Gardenplast!

Kljk dan hier voor een bouwmarkt of doe-het-zelf winkel bij jou in de buurt of bestel bij één van onze partners online. Vergeet ook niet om een eventuele poort erbij te bestellen en de benodigde palen en toebehoren. Alle Gardenplast varianten zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen. Zeker met de duidelijke instructies en deze video.

In samenwerking met Giardino, specialist in alles wat je nodig heeft om jouw tuin kwalitatief & veilig af te sluiten.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan