LUCCA panelen & poorten: de oplossing waarbij stijl en privacy hand in hand gaan

Gepubliceerd op 05 November 2020

Wat is het heerlijk als je buiten kunt genieten: van de eerste zonnestralen, spelende kinderen, een lekker glas drinken etc. Maar wil je genieten in stijl én met optimale privacy in je eigen tuin? Dan is de LUCCA-lijn, met diverse panelen en poorten, de oplossing voor jou. Je kunt ze inzetten als tuinomheining, als afscheiding voor het terras of juist aan de voorzijde van het huis als blikvanger. Je zorgt met LUCCA voor een kwalitatieve tuinafsluiting die optimale privacy garandeert en combineert met die stijlvolle look!

Oneindig veel mogelijkheden

De LUCCA-lijn heeft een veelzijdig karakter. Een strakke uitstraling krijg je met de standaard latten. Laat één lat weg en je creëert een meer open look met een speels effect. Of vervang een paar latten door een decoratief paneel bovenin voor die echte design uitstraling. Wil je een unieke combinatie? Combineer dan je LUCCA met een muur- of schanskorf en vul deze met grind of boomschors. De mogelijkheden zijn oneindig. Met LUCCA maak je het naar jouw smaak!

Onderhoudsvriendelijke, maar ook duurzame oplossing

De LUCCA panelen en bijpassende poort zijn vervaardigd uit composiet. De bijbehorende palen zijn van aluminium. Daardoor hebben ze (vrijwel) geen onderhoud nodig en zijn ook niet gevoelig voor weersinvloeden, zoals bijvoorbeeld hout. Door de duurzame bouw en stevige kwaliteit geven ze niet alleen die luxe uitstraling, maar zorgen ze ook voor jarenlang plezier… En dat voor een betaalbare prijs!

Ja, ik wil LUCCA!

Klik dan hier voor een online verkooppunt. Vergeet ook niet om de bijbehorende onderdelen, zoals palen en voeten, te bestellen!

In samenwerking met Giardino, specialist in alles wat je nodig heeft om je tuin kwalitatief en veilig af te sluiten.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan