Draadpanelen: de stevige tuinafsluiter die levenslang meegaat

Draadpanelen sluiten uw tuin veilig en betrouwbaar af. De panelen, gemaakt van gelast metaaldraad, kiest u op basis van uw wensen. Wilt u een enkele staaf, dubbelstaafs, met of zonder poort? En in welke kleur? Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om ze een andere look te geven door bijvoorbeeld te werken met linten of de draadpanelen aan te kleden met houten panelen.

Waar moet ik op letten?

Dat hangt af van uw wensen. Wat is de benodigde hoogte, kleur, stevigheid en vorm? En waar wilt u de draadpanelen plaatsen? Zo kunt u voor een voortuin een lager en relatief lichter draadpaneel kiezen dan voor bijvoorbeeld een omheining van een groot terrein.

De stevigheid van de panelen wordt bepaald door hoe de panelen worden bevestigd, de grootte van de maas en uiteraard de dikte van de draad. Zo heeft de populaire Napoli een maasgrootte van 100 x 55 mm en is beschikbaar in diverse kleuren en hoogtes. Daarnaast kunt u deze draadpanelen aankleden met houten latten voor een natuurlijke uitstraling en zichtblokker. Wilt u een extra zwaar en stevig draadpaneel? Dan is de Roma dubbelstaafs de uitkomst!

Wat zijn de kosten?

Draadpanelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaan bovendien levenslang mee. Met deze handige rekentool rekent u eenvoudig de kosten uit, op basis van uw wensen en de toepassing. Het resultaat is direct zichtbaar en kunt u als boodschappenlijst meenemen.    

Ja, ik wil draadpanelen!

Kljk dan hier voor een bouwmarkt of doe-het-zelf winkel bij u in de buurt of bestel bij één van onze partners online. Vergeet ook niet om een poort erbij te bestellen indien gewenst en de benodigde palen, toebehoren of accessoires, zoals linten en clips. Alle draadpanelen van Giardino zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen. Zeker wanneer u deze duidelijke instructies bij de hand houdt.

Wil je graag op voorhand een schatting maken van de kosten van je project? Gebruik dan deze handige rekentool! Gekozen? Ga dan naar een partner in de buurt!

In samenwerking met Giardino, specialist in alles wat u nodig heeft om uw tuin kwalitatief & veilig af te sluiten.

In samenwerking met Giardino

Meer nieuws van Giardino

Schanskorven: de robuuste eyecatcher in uw tuin!

Schanskorven zijn favoriet in grote en kleine tuinen. En dat is begrijpelijk.

De schanskorf: zoveel meer dan een hippe tuinafscheiding

Aan opritten en in tuinen zie je steeds vaker schanskorven opduiken.

Ontdek de veelzijdigheid van deze duurzame draadafsluiting

Een tuin- of perceel afzetten met Giardino Gardenplast zorgt voor een degelijke, duurzame afsluit

Welke tuinafsluiting kiezen: tuingaas of draadpanelen?

Denk aan een afsluiting voor je tuin, en je denkt vast spontaan aan tuindraad.

GRATIS Nieuwsbrief