De schanskorf: zoveel meer dan een hippe tuinafscheiding

Gepubliceerd op 08 Juni 2020

Aan opritten en in tuinen zie je steeds vaker schanskorven opduiken. Deze robuuste korven met zink alu draden worden gevuld met stenen. Ze blenden knap met diverse stijlen en zijn multi-inzetbaar. Ontdek wat deze eyecatchers nog meer te bieden hebben.

Eigentijdse en robuuste look 

Mag je tuin gerust een moderne en stoere uitstraling hebben? Dan is een afscheiding met schanskorven het overwegen waard. De combinatie van zink alu draden en onbewerkte breuksteen zorgt voor een stoere en massieve uitstraling. Benieuwd? Vraag je gratis brochure schanskorven aan en laat je inspireren.

Diverse toepassingen van schanskorven

Schanskorven dienen diverse doelen. Zo kun je er hoogteverschillen in de tuin mee opvangen, of er een decoratieve scheiding mee aanleggen tussen diverse delen van je tuin. Denk ook eens outside the box. Een brievenbus, bloembak, tuinbank of -haard met een schanskorf als basis bijvoorbeeld, erg origineel! Probeer de handige rekentool en bereken je project online. Je ontdekt meteen wat je allemaal nodig hebt en wat het prijskaartje is. Dat boodschappenlijstje kun je meenemen naar de bouwmarkt of doe-het-zelfzaak bij jou in de buurt. Ontdek hier je dichtstbijzijnde dealer.

Een sterke afscheiding voor je perceel

Op zoek naar een sterke en ondoordringbare afscheiding voor je perceel, die ervoor zorgt dat ongenodigde gasten je tuin of terrein niet zomaar kunnen betreden? Schanskorven zijn erg stevig en ondoordringbaar. De matten hebben een draaddikte van minimaal vier millimeter, waardoor ze moeilijk te vervormen zijn. Zelfs bij stevige wind geven ze geen krimp. Krijg een voorsmaakje van de mogelijkheden online, of neem contact op met een dealer in je buurt voor advies op maat.

Geluidswerend en privacyverhogend

Eén van de belangrijkste functies van een afscheiding is zorgen voor privacy. Met schanskorven als tuinafscheiding geniet je in alle rust van je tuin, want ze laten geen inkijk toe. Bovendien zijn ze geluiddempend. Je kunt ze dus ook inzetten als geluidswal.

Haast geen onderhoud

Hout moet je geregeld schilderen, en een haag moet je snoeien. Schanskorven daarentegen hebben haast geen onderhoud nodig, een interessant voordeel. Af en toe een kleine schoonmaakbeurt volstaat om je schanskorvenafscheiding jaar in jaar uit te laten stralen. Wist je dat deze korven niet roesten? Weer een zorg minder!

De plaatsing van een schanskorf

Een schanskorf kun je makkelijk zelf monteren en plaatsen. Geen idee wat je allemaal nodig hebt voor je klus? Laat je dan gidsen door de handige rekentool. Een speciale tang, krammen om de panelen aan elkaar te bevestigen, spanankers om de panelen in vorm te houden … Het verschijnt allemaal in je persoonlijke boodschappenlijst. In deze brochure vind je een handig stappenplan voor de montage. Bekijk ook de plaatsingsvideo’s voor een snel resultaat.

Gevolgen van de corona-pandemie op de levertijd

Garden Trade Int. is producent van Giardino-hekken, draadpanelen en schanskorven. Buiten België leveren ze nog aan acht andere Europese landen en aan een aantal landen buiten Europa. Ten gevolge van de corona-pandemie kan de firma momenteel niet alle bestellingen volledig uitleveren. De levertijden van je bestelling kunnen dus langer uitvallen dan voorzien. De firma hoopt op het begrip van zijn klanten en doet zijn uiterste best om elke bestelling vlot te laten verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Vraag je inspiratiebrochure schanskorven aan en bereken je project online. Ontdek hier een dealer in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan