Tuininspiratie: een duurzame omheining in vlechtwerk, ter plaatse gevlochten

Heb je graag wat rust en privacy in je tuin? Dan is een omheining een goed idee. Maar heb je geen zin om te wachten tot je beukenhaag is dichtgegroeid? Een duurzame tuinomheining in vlechtwerk is snel geplaatst. Ontdek de mogelijkheden.

Een tuin om tot rust te komen

Heb je een mooie tuin of een gezellig terras, dan wil je daar van profiteren. Zeker wanneer het zonnetje straalt. Dankzij een tuinomheining kun je genieten in alle rust, zonder nieuwsgierige blikken. Zoek je een duurzame afsluiting? Dan is een gevlochten omheining in kunststof ideaal. Ontdek er hier snel meer over

De uitstraling van hout zonder het onderhoud

Een natuurlijke omheining is mooi maar vraagt onderhoud en tijd. Kies daarom voor een gevlochten onderhoudsvrije afsluiting in kunststof met of zonder houtvezelstructuur. Die heeft dezelfde warme uitstraling als vlechtwerk met hazelaartakken én is tevens onderhoudsvrij. Eventueel eens reinigen met de hogedrukreiniger, en klaar! Hij is weersbestendig, kleurvast en gaat levenslang mee. Kom meer te weten over de voordelen.

Vlechtwerk ter plaatse

Een duurzame afsluiting met vlechtwerk kan snel met panelen geplaatst of ter plaatste gevlochten worden door vakmensen van Forest Avenue. Dit laatste is handig als je terrein niet helemaal vlak ligt. De omheining wordt volledig op maat van jouw tuin of terras gemaakt. Wil je ook een tuinpoort, zonwering of bloembak in duurzaam vlechtwerk? Dat kan. Verken alle mogelijkheden.

Verschillende soorten weefwerk

Je kunt kiezen voor een enkele, platte, dubbele of een doorlopende weving. Bij een doorlopende weving vergroot je je tuin visueel. De plaatsers werken de palen onzichtbaar weg door rondom de steunpalen te weven. Wil je echter twee identieke zijdes? Kies dan voor een klassieke weving. Zo genieten je naaste buren ook mee. Hier zijn de paaltjes wel zichtbaar.

Een klant online:

“Wij hebben een omheining van 40 m en 20 m met een hoek en poortje! Magnifiek! Veel mensen blijven staan om te kijken als ze voorbijwandelen!”

Wil je ook snel een mooie, duurzame afsluiting? Laat je inspireren door onze brochure en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

In samenwerking met Forest Avenue

Meer nieuws van Forest Avenue

Gevonden: een onderhoudsvriendelijke omheining als alternatief voor je haag

Is je tuin omzoomd door hagen, maar ben je het snoeien beu?

Omheiningen in vlechtwerk voor meer privacy in je tuin

Welke afsluiting kies jij voor je tuin of terras?

GRATIS Nieuwsbrief