Zelf je Zenturo Classic afsluiting plaatsen en personaliseren? Zo doe je dat

Gepubliceerd op 04 August 2020

Tuinliefhebbers weten dit natuurlijk al lang. Een écht interessante tuin is er een die zijn geheimen niet zomaar prijsgeeft. Een echte tuin moet je ontdekken. Via bochtige paadjes, afgesloten plekjes, net niet helemaal zichtbaar, maar de moeite waard om er even naartoe te wandelen... de verrassing van een 'secret garden'. Het leuke is dat je dit effect ook op een beperkte oppervlakte kan bekomen. De Zenturo Classic afsluiting leent zich uitstekend om deze ervaring ook in jouw tuin te realiseren.

Zenturo Classic beschikt over een unieke maasstructuur en is extra stevig

Het Zenturo Classic paneel is uniek omdat het diverse maasgroottes en horizontale alternerende draden combineert. Op die manier is Zenturo Classic afsluiting nooit saai of eentonig, maar lijkt die precies te 'vibreren'.


De diverse maasgroottes en alternerende draden doen
de Zenturo afsluiting 'vibreren' en versmelten met de natuur.

Deze speciale combinatie geeft het paneel bovendien extra stevigheid zodat het echt wel een robuuste en duurzame tuinafsluiting vormt. Het kan daardoor perfect als drager dienen voor klimplanten.

De Zenturo afsluiting is prima voor klimplanten.

Het multifunctionele paneel

Het spreekt vanzelf dat Zenturo Classic prima geschikt is voor een klassieke tuinafsluiting. Het is neutraal en strak genoeg om te passen bij de meeste residentiële gebouwen. Ook het stijlvolle antracietkleur sluit naadloos aan bij quasi alle moderne bouwstijlen. Daarnaast is het echter ook prima geschikt om te fungeren als alleenstaand paneel voor extra privacy of als tuinornament.

  

Zenturo als ornamentele drager voor klimplanten in een patio of als alleenstaande decoratieve wand in de tuin.

Het paneel van de tuinartiest

Het attractieve Zenturo paneel beschikt over een aantal extra troeven die het helemaal onweerstaanbaar maken. Het kan immers heel gemakkelijk aangevuld worden met unieke en eigentijds invullingen zoals Pixels, Flexo Strips of Perfo Strips. Die kunnen zowel voor privacy als voor mysterie als voor een artistieke impressie zorgen.

Nog meer ideeën vind je in de Zenturo Inspiratiegids.

  
Aangevuld met Pixels, Perfo Strips, of Flexo Strips wordt Zenturo meteen een eigen artistieke creatie.


Nog meer Toffe tuin-ideeën vind je in overvloed in de Zenturo Inspiratiegids

Is Zenturo Classic zelf plaatsbaar?

De plaatsing van het Zenturo Classic paneel is perfect haalbaar voor iedere handige doe-het-zelver. Dit uiteraard op voorwaarde dat alles methodisch volgens de procedures verloopt en de plaatsing volledig loodrecht en waterpas gebeurt. Wie de plaatsing uitvoert volgens de Zenturo Classic handleiding in dit filmpje kan zich verzekeren van een duurzaam en schitterend resultaat.

Het aangepaste Zenturo-poortje maakt het helemaal àf

Net als bij de meeste Betafence afsuitingen is er een gamma Zenturo enkele draaipoorten die gevuld zijn met Zenturo Super-paneel en zo perfect combineren met de afsluiting. Zenturo Super draaipoorten bevatten 2 poortpalen diameter 60 mm (Bekaclippalen), met bijhorende beugels diameter 60 mm om de aansluitende Zenturo Classic / Super panelen aan de poortpalen te bevestigen. De poorttoebehoren (slot / krukken / poortaanslag / scharnieren) bieden diverse extra troeven op vlak van kwaliteit, veiligheid en design. Alle toebehoren worden in de verpakking meegeleverd met de poort.

Meer info gewenst? contacteer onze consumentenlijn op 056/73 47 47 of via info.benelux@betafence.com of www.betafence.be

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan