Zelf je CreaZen afsluiting plaatsen? Zo doe je dat.

07/06/2023

Zoals de naam het al doet vermoeden, is CreaZen bedoeld voor de creatieve geesten onder ons. Het is een spijlenhekwerk met vierkante spijlen die niet recht geplaatst zijn, maar er eerder kriskras op gegooid lijken. Dat levert een boeiend en kunstzinnig schouwspel op waardoor een CreaZen afsluiting nooit saai is en altijd een eigen toets aan je tuin en huis toevoegt. Maak kennis met deze bijzondere tuinafsluiting.

In deze avondopname zie je hoe CreaZen een mooi lijnenwerk oplevert via zijn schaduwen.

CreaZen, dynamische design tuinafsluiting

Op zoek naar een originele tuinafsluiting? Dan is CreaZen vast iets voor jou. Deze moderne omheining bestaat uit vierkante spijlen die in een dynamisch patroon kris kras door elkaar geplaatst zijn. Hierdoor krijgt het een speels karakter.

CreaZen past bij iedere bouwstijl

De meeste mensen associëren CreaZen spontaan met een strakke en moderne bouwstijl. Dit hekwerk komt in zo'n omgeving inderdaad zeer goed tot zijn recht door het contrast.
Aan de andere kant heeft het CreaZen design ook een zeer natuurlijke look-and-feel. In de natuur komen er namelijk weinig kaarsrechte zaken voor. En daardoor versmelt het CreaZen spijlenhekwerk ook moeiteloos in een heel natuurlijke omgeving.
CreaZen past dan ook bij iedere bouwstijl.

 

De natuurlijke CreaZen spijlen passen zowel bij met moderne als klassieke architectuur.

Onzichtbaar bevestigd aan de oersterke Bekafix paal

Het CreaZen spijlenhekwerk is perfect compatibel met de onvolprezen Bekafix paal. De Bekafix paal heeft een H-vormig profiel en dat is zowat de sterkste metaalconstructie die mogelijk is wat palen betreft. Robuustheid en stevigheid zitten er bij de Bekafix paal dus als het ware ingebakken.
Het H-vormig profiel laat bovendien toe om de panelen aan de binnenkant van het profiel te verankeren. Daardoor is er aan de buitenzijde niets meer te zien van de bevestiging, waardoor de vloeiende lijn van het CreaZen hekwerk quasi naadloos doorloopt.

CreaZen is makkelijk zelf te plaatsen

Dankzij de ingenieuze Bekafix paal komt de installatie van een CreaZen hekwerk neer op het loodrecht plaatsen en betonneren van de palen op de juiste lengte van elkaar. De panelen klik je gewoon in de paal.
Je begint met twee palen en één paneel die je heel netjes en waterpas plaatst en daarna ga je gewoon verder volgens het paneel-paal-paneel-paal principe. De juiste montage wordt helder geïllustreerd in dit CreaZen montagefilmpje.

Vergeet ook het CreaZen poortje niet!

Het poortje is altijd de kroon op het werk van een afsluiting. Voor het CreaZen hekwerk bestaan er dan ook specifieke CreaZen draaipoorten die zowel in enkele als dubbele uitvoering beschikbaar zijn. Uiteraard ook allemaal op de 5 beschikbare hoogtes van de CreaZen panelen.

CreaZen enkele draaipoort

CreaZen dubbele draaipoort

Op zoek naar de juiste afsluiting voor je tuin en wil je graag meer informatie? Neem contact op of ga langs bij een dealer in je buurt

In samenwerking met Betafence Belgium nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.