Tuingaas op rol: wat zijn de voordelen?

25/10/2022

Wil je je tuin omheinen dan kun je kiezen voor omheiningsgaas op rollen. Er is een zeer uitgebreid gamma aan gaas te verkrijgen waarmee je je buitenruimtes kunt beschermen. Wat zijn de voordelen? De omheiningsexperts van Betafence bespreken er enkele.  

Onderhoudsarm en duurzame

Een Pantanet of Fortinet tuindraad op rol is een geplastificeerd gelast gaas. Dit zorgt voor een minimaal te onderhouden, slijtvaste en duurzame omheining, zelfs als je eigendom zich in een corrosieve omgeving bevindt.

Bescherm je huisdieren

Fortinet Protect tuingaas op rol is een ideale omheining om huisdieren te beschermen, terwijl ze de vrijheid hebben om zich in alle veiligheid door de tuin te bewegen. Snel en eenvoudig te installeren, met een minimum aan materiaal, kun je in een weekend een veilige zone creëren voor je huisdieren. Uiteraard kunnen de Betafence installatievideo's een grote hulp zijn.

Budgetvriendelijke afrasteringsoplossing

De Betafence Pantanet en Fortinet afrasteringen zijn de complete afrasteringssystemen met een breed assortiment rolhoogtes, palen en een breed gamma draai- en schuifpoorten, voor een volledige omheining van je eigendom.

Beveiligt je eigendom met uitzicht

Met een esthetisch en discreet ontwerp zal Pantanet tuingaas op rol je eigendom beveiligen zonder het zicht te belemmeren. Maak gebruik van een Pantanet omheining om je eigendom af te bakenen en te voorkomen dat kleine dieren of ongewenste bezoekers je eigendom kunnen binnendringen.

Assortiment tuingaas

Het Betafence tuingaas op rol assortiment is een totaalsysteem, bestaande uit een gelast, verzinkt en geplastificeerd gaas op rol en bijhorende palen.

Beschikbare tuingazen op rol

Fortinet Protect: bescherm huisdieren en geef ze de vrijheid in alle veiligheid

Pantanet Family: beveiligt de eigendom en beschermt de gezinswoning

Pantanet Essential: bescherming van planten en bloemen

Pantanet Light: voor een eenvoudige afbakening

Tuingazen

Wil je meer advies over omheiningen en/of de tuingazen op rol? Ontdek de innovatieve producten en oplossingen op maat van je behoeften bij Betafence. Vragen? Vraag hier meer info aan.

In samenwerking met Betafence Belgium nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.