Transformeer je tuin in een aantrekkelijke leefruimte met de privacy tuinafsluiting HoriZen Prime (XL)

Gepubliceerd op

Tegenwoordig is de tuin een verlengstuk van je huis, een leefruimte buiten waar de indeling en het ontwerp van groot belang zijn. De nood aan privacy wordt groter, vooral in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Ontdek hoe de omheining HoriZen® Prime (XL) in houtcomposiet de oplossing biedt.

Privacy, een luxe

Onze tuinen verfraaien en thuis tijd doorbrengen met het gezin is een belangrijk deel van ons leven. In de tuin kunnen kinderen en huisdieren spelen, ouders ontspannen en worden herinneringen gecreëerd. Iedereen verdient zijn/haar privacy, ook in de stad. De privacy-afsluiting HoriZen® Prime (XL) in houtcomposiet kan hierbij helpen. Bekijk de video over HoriZen Prime.

Privacy afrastering HoriZen® Prime (XL)

HoriZen Prime (XL) is een complete privacy-afrasteringsoplossing in composiet die modern, eenvoudig te installeren en vrijwel onderhoudsvrij is. Bovendien heeft het heel wat voordelen:

  • Gemakkelijk te installeren: Door het gebruik van slim ontworpen paneelplaten, palen en toebehoren is een snelle en eenvoudige installatie gegarandeerd.
  • Milieuvriendelijk: De paneelplaten zijn gemaakt uit 98% gerecycleerd materiaal en de palen en toebehoren zijn 100% recyclebaar, om de impact op het milieu te beperken.
  • Duurzaam en stevig: Paneelplaten met tand- en groefverbinding en aluminium top- en onderprofielen zorgen voor extra stevigheid en duurzaamheid van het systeem.
  • Op maat: Personaliseer je favoriete look met verwisselbare decoratieve paneelplaten. 
  • Met garantie: 10 jaar BETAFENCE-garantie
  • Op voorraad: Volledig systeem is beschikbaar en een snelle afhandeling voor je project kan gerealiseerd worden.

Zelf architect en landschaps- of tuinarchitect

Bepaal zelf en kies een omheining met een stijlvol ontwerp dat bij die uitstraling van je huis past. Het ontwerp is aanpasbaar en zorgt ervoor dat je flexibel je favoriete look kan kiezen. HoriZen Prime bestaat uit verschillende moderne elementen die je kunt gebruiken om een omheining te creëren. Kies uit verschillende kleuren, paneelplaathoogtes (standaard of XL) en decoratieve paneelplaten. 

Je hebt keuze uit de kleuren: lichtgrijs, zandkleur, antraciet en amandelbruin. En de decoratieve paneelplaten Modern en Classic. De antracietkleur is ook verkrijgbaar in XL-formaat. De paneelplaten van HoriZen Prime XL zijn dubbel zo hoog als die van de standaard HoriZen Prime paneelplaten. Bovendien bieden ze een unieke visuele uitstraling en kunnen ze sneller geïnstalleerd worden dan de standaard paneelplaten.

HoriZen Prime (XL) heeft dezelfde esthetische uitstraling, zowel aan de voor- als achterkant, zodat je de uitstraling van je omheining kunt versterken en nog steeds kunt genieten van je uitzicht als je in de tuin zit. 

Interesse? Stel je bestektekst samen.

Zoek je een geschikte privacy-afsluiting voor je tuin? Laat je inspireren door de infobrochure, neem contact op of ga langs bij een Betafence dealer in je buurt.