Transformeer je tuin in een aantrekkelijke leefruimte met de nieuwe privacy tuinafsluiting

Gepubliceerd op 07 October 2021

Onze levensstijl verandert en we denken opnieuw na over de manier waarop we onze buitenruimtes inrichten. Tegenwoordig is de tuin een verlengstuk van je huis en wordt hij omgetoverd tot een leefruimte buiten waar de indeling en het ontwerp van groot belang zijn. De vraag naar privacy wordt groter, vooral in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Ontdek hoe de nieuwe privacy omheining HoriZen® Prime de oplossing biedt.

Privacy, een luxe

Onze tuinen verfraaien en thuis tijd doorbrengen met het gezin is een belangrijk deel van ons leven. In de tuin kunnen kinderen en huisdieren spelen, ouders ontspannen en worden herinneringen gecreëerd. Sommige mensen denken dat privacy een luxe is, dat alleen huizen op het platteland er over beschikken. Bij Betafence zijn we van mening dat iedereen over privacy kan beschikken, en dat wordt dan ook aangetoond met HoriZen® Prime. Bekijk de video over HoriZen Prime.

Nieuwe privacy afrastering HoriZen® Prime

HoriZen Prime is een complete privacy afrasteringsoplossing in composiet die modern, eenvoudig te installeren en vrijwel onderhoudsvrij is. Bovendien heeft het heel wat voordelen:

  • Gemakkelijk te installeren: Door het gebruik van slim ontworpen paneelplaten, palen en toebehoren is een snelle en eenvoudige installatie gegarandeerd.
  • Milieuvriendelijk: De paneelplaten zijn gemaakt van 98% gerecycleerd materiaal en de palen en toebehoren zijn 100% recyclebaar, om de impact op het milieu te beperken.
  • Duurzaamheid: Paneelplaten met tand- en groefverbinding en aluminium top- en onderprofielen zorgen voor extra stevigheid en duurzaamheid van het systeem.
  • Personaliseerbaarheid: Creëer je favoriete look en ontwerp met verwisselbare decoratieve paneelplaten. 
  • Garantie: 10 jaar BETAFENCE-garantie
  • Beschikbaarheid: Volledig systeem is beschikbaar en we kunnen een snelle afhandeling voor je project realiseren.

Zelf architect en landschaps- of tuinarchitect

Je bepaalt en kiest een omheining met een stijlvol ontwerp dat bij de uitstraling van je huis past. Een aanpasbaar ontwerp geeft je flexibiliteit bij het kiezen van de look, en HoriZen Prime bestaat uit verschillende moderne elementen die je kunt gebruiken om een omheining te creëren die net zo uniek is als je huis. Kies uit verschillende kleuren, decoratieve paneelplaten en gebruik zelfs je eigen materiaal. 

HoriZen Prime heeft hetzelfde esthetisch ontwerp voor en achter, zodat je de uitstraling van je omheining kunt versterken en nog steeds kunt genieten van je uitzicht als je in de tuin zit. 

Zoek je een geschikte afsluiting voor je tuin? Laat je inspireren door de infobrochure, neem contact op of ga langs bij een Betafence dealer in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan