Pantanet Essential

Op zoek naar een omheining? Laat je inspireren door het ruime aanbod afsluitingen en vind je favoriet.

25/08/2023

Of je nu een stuk grond wil afbakenen, meer privacy in je tuin wil creëren, een veilige speelruimte wil voorzien, … een afsluiting komt altijd goed van pas. Op zoek naar de ideale omheining voor jouw project? Duik mee in de productcatalogus met talrijke oplossingen. We inspireren je alvast met 6 toppers voor bij jou thuis.

1. Pantanet Essential

Op zoek naar een eenvoudige, budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle tuinafsluiting voor je tuin? Dan is Pantanet Essential tuingaas iets voor jou. De omheining bestaat uit gelaste, verzinkte en geplastificeerde draad op rol. Het tuingaas is verkrijgbaar in de kleuren groen of metallic antracietgrijs. Hij kan gemonteerd en opgespannen worden met Bekaclip-palen of ronde metalen palen. Ontdek meer over Pantanet Essential en andere afsluitingen.

2. Bekafor Classic

Mag je tuinafsluiting wat steviger zijn? Kies dan voor Bekafor Classic, dé residentiële paneelafsluiting. Deze omheining heeft een klassiek, eenvoudig design en zorgt voor een goede bescherming van je huis en tuin. Hij bestaat uit verzinkte draad met een polyester afwerkingslaag en is verkrijgbaar in groen of antraciet. Combineer eventueel met houten of pvc latten voor meer privacy. Ontdek meer over Bekafor Classic.

3. Egidia draaipoort

Zoek je een tuinpoortje? De Egidia draaipoorten zijn stevig en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De poorten zijn verzinkt en gecoat met polyester. Je hebt keuze uit 3 RAL-kleuren (groen, antraciet, zwart). Bovendien kan je ook de poortvullingen kiezen, waardoor hij makkelijk past bij je tuinafsluiting. Ontdek de Egidia draaipoorten en meer.

Lees ook: Egidia® draaipoort: stevige, multifunctionele tuinpoort én de perfecte match voor je omheining

4. CreaZen

Mag je tuinomheining wat creatiever zijn? Ga dan voor de paneelomheining CreaZen. De kriskras verticaal geplaatste vierkante spijlen vormen een speels designhekwerk. Hiermee voeg je een interessante moderne toets toe aan je woning en tuin. Bevestig je CreaZen aan de oersterke Bekafix palen. Ontdek meer over CreaZen en andere omheiningen.

5. HoriZen Prime XL

Rustig, ongestoord op je terras zitten? Hiervoor bestaan er verschillende privacy-afsluitingen. Een ervan is HoriZen Prime XL. Deze moderne, esthetische paneelomheining bestaat uit duurzame houtcomposiet paneelplaten en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, amandelbruin, zand en grijs. Graag een unieke omheining? Combineer paneelplaten in verschillende kleuren, hoogtes en decoratieve paneelplaten. Graag toch een doorkijkje? Dan zijn de decoratiepanelen Classic of Modern een optie. De HoriZen Prime omheining is makkelijk te installeren en vrijwel onderhoudsvrij. Lang genieten dus. Ontdek meer over HoriZen Prime XL en andere oplossingen.

6. Zenturo Super

Op zoek naar een robuuste tuinafsluiting, die je ook privacy garandeert? De Zenturo Super is zowel functioneel als esthetisch. De gevulde wanden zijn opgebouwd uit dubbele Zenturo Super panelen die met specifieke klemmen bevestigd zijn tegen rechthoekige Zenturo panelen. Bovendien kun je kiezen waarmee je de wand vult: keien, kokosschelpen, lavastenen, … Ook kun je een groene toets toevoegen door je omheining te combineren met sedum. Ontdek de Zenturo Super en meer straffe toppers in de gratis productcatalogus.

Ontdek alle mogelijke afsluitingen

Nieuwsgierig naar de andere omheiningsoplossingen? Zowel voor residentiële als industriële omgevingen en publieke toepassingen is er een groot aanbod. Je ontdekt ze in de inspirerende productcatalogus. Van omheiningsgaas op rolpaneelomheiningen, over privacy-afsluitingen tot draai- en schuifpoorten. Je herkent de toepassingen, functionaliteiten en het beveiligingsniveau eenvoudig aan de hand van icoontjes. Overzichtelijk en duidelijk in een oogopslag. Zo wordt het nog makkelijker om je keuze te maken.

Op zoek naar de geschikte omheining voor bij jou thuis? Doe nog meer ideeën op, bekijk de referenties. Graag je afsluiting ontwerpen? Configureer hem met de gratis afrasteringssimulator. Je favoriete omheining in het echt ontdekken? Vind hem bij een verdeler in je buurt.

Pantanet Essential Bekafor Classic Egidia 2D draaipoort CreaZen HoriZen Prime XL Zenturo Super
In samenwerking met Betafence Belgium nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.