Nieuwe privacy oplossingen met Horizen

Gepubliceerd op 21 December 2016

In de huidige drukke tijden is privacy een hoog goed. Voor wie in een rijhuis of een appartement woont, of voor wie een kleinere tuin heeft, komt een duurzame privacy-oplossing dan ook als geroepen. Onder de noemer HoriZen® biedt Betafence zijn klanten een nieuw, uitgebreid assortiment privacy systemen aan.

De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. HoriZen® is er in verschillende materialen, met diverse trendy designs en in een waaier van hedendaagse kleuren. Tal van decoratieve accessoires en opvallend slimme features vervolledigen het aanbod.

Aangezien al die elementen gecombineerd kunnen worden, heeft de eindgebruiker onbeperkte mogelijkheden om zijn omheining te personaliseren en zo unieke toepassingen te creëren in de tuin, om het huis en rond het terras. Kortom, er is een oplossing voor elke locatie waar privacy gewenst is.

Onbegrensd genieten

HoriZen® is verkrijgbaar in de materialen Composiet, Alu, Glas, Laminaat en Textiel. Eén productnaam, vijf esthetische afwerkingen. Welke ook de uitvoering van uw keuze is, met HoriZen® kiest u voor duurzame en onderhoudsvriendelijke topkwaliteit. 

Een persoonlijke toets in het ontwerp? Dan is het toevoegen van één van de decoratieve panelen uit het assortiment een goed idee.

Een stijlvol, maar tegelijk functioneel accent voor een origineel terras? Dan brengt een LED lichtstrook uitkomst.

De panelen zijn uiteraard beschikbaar in verschillende afmetingen en vormen. Voeg daar nog de specifieke paaltypes in zilver of antraciet bij  - basispaal voor composiet en alu, klempaal voor glas en laminaat, speciaal paalsysteem voor textiel -  en de diverse paaltoebehoren, en het resultaat mag gezien worden. De bijhorende HoriZen® enkele en dubbele draaipoorten maken het Betafence-plaatje compleet. 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan