Je tuin aan het voorbereiden voor de zomer? Denk aan je privacy (klantgetuigenis)

Gepubliceerd op 29 March 2022

Het is tijd om je tuin klaar te maken voor de volgende lente en zomer.  Het eerste waar je mee kunt beginnen is je privacy. Ontdek HoriZen Prime. Een klant getuigt. 

Creëer een aantrekkelijke privéruimte buiten

Creëer een aangename privéruimte waar je familie en vrienden van kunnen genieten dankzij Betafence HoriZen Prime. HoriZen Prime is een complete privacy-omheining, gemaakt van 98 % gerecycleerd materiaal. Deze moderne, eenvoudig te installeren en vrijwel onderhoudsvrije omheining creëert een aantrekkelijke en veilige afscherming rondom je huis.

Bewezen kwaliteit

Als voorbereiding op de zomer installeerden Gerda en Danny uit Oostakker een zwembad. Ze hadden een omheining nodig die voor privacy en veiligheid zou zorgen en de uitstraling van hun huis zou aanvullen.

Gerda en Danny (2022): "De omheining is volledig veilig en privé, en we kunnen ontspannen en genieten van de zomer in onze tuin. We hebben voor HoriZen Prime gekozen vanwege de uitstraling, het is passend bij ons huis, en we hebben al veel positieve reacties gekregen."

Tevreden buren

Een punt waarmee velen mee te maken krijgen bij het kiezen van een omheining, is ervoor te zorgen dat de buren ook tevreden blijven. De meeste omheiningen hebben een voor- en achterkant, en niet altijd hetzelfde design, maar HoriZen Prime biedt aan beide zijden dezelfde moderne decoratieve paneelplaten, gemonteerd tussen de palen, die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij je buren.

Meer weten? Laat je inspireren, bekijk de video. 
Wil je graag zelf je afsluiting installeren? Bekijk de installatievideo. 

Interesse in een nieuwe afsluiting? Laat ons je helpen om de perfecte tuin te creëren

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan