Je nieuwe tuinomheining begint op je computer! Simuleer je droomafsluiting in je eigen tuin.

Gepubliceerd op 30 July 2020

Kiezen voor een nieuwe tuinafsluiting is best lastig. Er zijn veel mogelijkheden en oplossingen en je blijft altijd zitten met de eeuwige vraag : “Zal deze of gene tuinafsluiting wel mooi zijn in mijn tuin en passen bij de stijl van mijn huis ?”

Om die keuzestress te verlichten of zelfs helemaal weg te werken, ontwikkelde Betafence een simulator-app. Je hoeft die niet te downloaden, want hij werkt op je vertrouwde browser. Surf gewoon naar de simulatietool en je kan eraan beginnen.

Met de Betafence app kun je als het ware een foto maken van je toekomstige omheining

Er zijn echter 3 zaken die je best op voorhand doet:
1°. Neem een foto van de locatie waar je je nieuwe afsluiting wenst te plaatsen. Kies wel zorgvuldig de hoek waaruit je de foto neemt, zodat je tuinafsluiting met eventueel poortje er helemaal op kan.
2°. Meet alle lengtes van je tuin waar je de afsluiting wil plaatsen. Hoe preciezer je die lengtes kan ingeven, hoe accurater je simulatie zal zijn, natuurlijk.
3°. Omdat iedere applicatie toch wel een klein beetje een leerproces is, bekijk je best eerst één- of tweemaal het instructiefilmpje hieronder: https://www.youtube.com/watch?v=Utjx0vLWK-o&t=35s
Het instructiefilmpje toont stap voor stap hoe je best te werk gaat bij je simulatie.
Het resultaat is een foto van je eigen huis met je gekozen tuinafsluiting die je kan delen met je familie en vrienden en die je desgewenst ook meteen kan doorsturen met je offerteaanvraag.

Meer info gewenst ? contacteer de consumentenlijn van Betafence op 056/73 47 47 of via info.benelux@betafence.com of www.betafence.be

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan