Faldivia snelsluitende poort: Sluit met een snelheid van 1m per seconde

Betafence innoveert. Het resultaat vandaag is de introductie van de innovatieve Faldivia ‘speed folding gate’. U leest het goed, deze poort zonder geleiding vouwt haar poortvleugels snel open en dicht. Met een instelbare snelheid van ca. 1 meter per seconde zijn bedrijfsterreinen en specifieke zones in geen tijd veilig afgesloten. 

Doordacht, slim en robuust

Over de constructie van de Faldivia ‘speed folding gate’ is grondig nagedacht. Zo openen de poortvleugels standaard naar binnen en wordt de gesloten poort magnetisch dichtgehouden. Daarvoor zorgt een elektromagnetisch slot met maximale druk van 540 kg bij sluiting.

Dankzij de geïntegreerde hoogwaardige veiligheidstechnologie stopt de vouwpoort automatisch wanneer een hindernis wordt waargenomen.

Is de poort geopend, dan bevinden de vleugels  - standaard uitgevoerd in staal, op verzoek ook mogelijk in aluminium -  zich achter de vuurverzinkte palen (EN ISO 1461). Niet alleen zijn ze zo beschermd tegen potentiële beschadiging door vrachtwagens en andere voertuigen, maar wordt tevens een maximale doorgangsbreedte gecreëerd.

De poortaandrijving (vermogen 0,3 kW) is bijzonder krachtig en is, onder een rvs-afdekking, gemonteerd bovenop de paal. Overbrenging gebeurt door middel van hoogwaardige olie, zodat ook bij extreem lage temperaturen de werking gegarandeerd blijft.

Faldivia-poorten zijn slim; de smart bediening biedt tal van mogelijkheden op vlak van programmatie en van extra toegangscontrole. Zo bijvoorbeeld kan een inductielus op de sturing worden aangesloten.

rondom het huis - afsluitingen - Faldivia snelsluitende poort

De massieve constructie, met verzinkte uitvoering, gegoten scharnierbehuizing en dubbele kogellagers, maakt de Faldivia-poort uitermate geschikt voor installatie in veeleisende omgevingen.

Faldivia is er met poortvleugels tot 12.000 mm breed, wordt aangeboden in een hoogte tot 3.000 mm (andere afmetingen op aanvraag) en in elke RAL-kleur.

Faldivia is bijzonder geschikt voor toegangen met hoge beveiligingsvereisten, zoals vaak het geval is op industriële terreinen en productiesites, maar ook in de sector van energie en nutsvoorzieningen, in infrastructuur en transport.

In samenwerking met Betafence Belgium nv

Meer nieuws van Betafence Belgium nv

Waarom worden ‘klassieke' tuinafsluitingen nog steeds zo frequent geplaatst?

Plasitor, reeds meer dan 45 jaar een absolute topper in tuinafsluitingen. Het is wel opvallend.

De meest geplaatste tuinafsluiting bestaat vandaag ruim 50 jaar!

Pantanet, de Golden Oldie van de tuinafsluitingen. Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men… P

Heb je een vergunning nodig om een tuinafsluiting te plaatsen ?

Het lijkt een eenvoudige vraag, maar toch is er - zoals zo vaak - geen eenvoudig ja- of nee-antwo

GRATIS Nieuwsbrief