Egidia 2D

Egidia® draaipoort: stevige, multifunctionele tuinpoort én de perfecte match voor je omheining

02/06/2023

Een tuinafsluiting biedt niet alleen privacy en veiligheid, maar voegt ook een esthetische waarde aan je woning toe. Via een poortje heb je makkelijk toegang tot je terrein. Zoek je een bijpassende draaipoort voor je omheining? Maak kennis met de nieuwe Egidia® draaipoorten van Betafence en de mogelijke poortvullingen.

De gepaste draaipoort

Een omheining met een bijpassende draaipoort bakent je tuin of terrein veilig af. Het geeft je makkelijk toegang tot je groene oase en zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan je woning. In 2022 en begin 2023 werd de nieuwe universele versie van de Egidia draaipoort aan het assortiment van Betafence toegevoegd.

Draaipoorten Egidia: kenmerken en voordelen

Ben je op zoek naar een stevige tuinpoort met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Die eenvoudig en snel geplaatst kan worden? Dan is een Egidia draaipoort iets voor jou. Deze kan - afhankelijk van het type poortkadervulling - zowel links als rechts openend geïnstalleerd worden, en naar binnen of naar buiten opendraaien. Er zijn meerdere poortvullingen mogelijk, zodat je je enkele of dubbele draaipoort(en) perfect kunt afstemmen op je omheining. Kenmerken zijn:

 • Makkelijk te installeren: bekijk installatievideo.
 • Multifunctioneel en stevig.
 • Keuze poortopening: rechts of links naar binnen- of naar buiten draaiend
 • Universele palen: als aanslag- of scharnierpaal
 • Universele vleugel voor enkele of dubbele draaipoort, en asymmetrische draaipoort.
 • Standaardkleuren: groen (RAL 6005), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005)
 • CE-gecertificeerd

Poortvullingen Egidia draaipoorten

Er zijn verschillende soorten poortvullingen mogelijk voor de Egidia draaipoort:

 • Egidia M50 met gelast gaas (50 x 50 x 4 mm),
 • Egidia SQ20 met gelaste spijlen van 20 x 20 mm
 • Egidia 3D met gelast 3D invulpaneel. Download hier de flyer.
 • Egidia® 2D met Nylofor 2D kadervulling
 • Egidia Bekafor® Classic met Bekafor® Classic kadervulling

Draaipoorten Egidia Bekafor® Classic

De draaipoorten Egidia Bekafor® Classic, maken al langer deel uit van het assortiment, maar worden nu ook geleverd met hetzelfde poort design als de andere Egidia draaipoorten. De kadervulling is met Bekafor Classic panelen, zodat deze een harmonieus geheel vormen met de Bekafor Classic paneelomheining, die geen onbekende is in het aanbod residentiële tuinafsluitingen.

Deze stevige paneelafsluiting met klassieke look beschermt je huis en tuin jarenlang dankzij de kwalitatieve Betafence-coating. Ontdek alle specificaties van de draaipoort Bekafor® Classic.

Meer weten over de nieuwe Egidia-draaipoorten? Ontdek hier de technische informatie met de handleiding, 3D-beelden en meer. Of vraag advies aan een verdeler in je buurt.

Op zoek naar de gepaste omheining en/of poort voor je tuin of terrein? Om zelf te installeren of te laten plaatsen door een professional? Vind hier een verdeler of installateur in je buurt. Laat je alvast inspireren door de brochures. En ontwerp zelf je omheining online met de simulator.

Egidia 2D
Egidia 3D
Egidia Bekafor Classic
Egidia M50
Egidia M50
Egidia SQ20
Egidia M50
Egidia M50
Egidia M50
Egidia SQ20
In samenwerking met Betafence Belgium nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.