De omheining kiezen die bij je past

Gepubliceerd op 19 September 2014

Betafence doet meer dan je tuin omheinen. We omringen hem met ervaring, expertise en technologische knowhow. Of het nu gaat om tuingaas op rol, draadpanelen of gevulde wanden en schanskorven, onze producten en oplossingen voor de omheining van je thuis munten uit in kwaliteit en duurzaamheid.
Geen afrastering, geen omheining, geen hek of poort of er zit er eentje voor jou in het Betafence-assortiment. Maar welke kiezen? Het is jouw tuin. Daar hoort een afrastering bij op maat van jouw wensen, stijl en toepassing. De Betafence Productwijzer maakt je wegwijs. Wij sturen je hier al in de goede richting...

Betafence biedt een gevarieerd assortiment afsluitingen. Er zijn omheiningen in alle soorten, vormen en maten. Dat wordt moeilijk kiezen … Mis!
Wie zich laat adviseren door een specialist, vindt al gauw de afrastering die zijn thuis koestert.
Eerste stap: bepalen of het een omheining wordt op basis van tuingaas op rol, draadpanelen of één met gevulde wanden en/of schanskorven. Stuk voor stuk innovatieve afrasteringsoplossingen. Dankzij de objectieve selectiecriteria van Betafence zie je snel de bomen door het bos.

  • Stevig & vormvast – in gradaties van licht tot extra sterk
  • Design & personalisatie – van eenvoudig tot high-end
  • Privacy – de mate van transparantie
  • Installatiegemak – van makkelijk tot intensief
  • Garantie – van 10 tot 20 jaar
  • Budget – budgetvriendelijk of een investering op lange termijn
  • Bescherming van je gezin, je huisdieren of je bloemperken en planten
  • Functionaliteit – de omheining louter als afbakening of als ontradend obstakel
  • Kleur – groen, antracietgrijs, wit, zwart of Zincalu® Ultra

Dit wordt het

De beslissing is gemaakt, het wordt een afrastering met tuingaas op rol. Zeg echter nooit zomaar tuingaas tegen Betafence-tuingaas. In het assortiment: Pantanet® en Plasitor®.
Met Plasitor®-afrasteringen creëer je binnen de kortste tijd een natuurlijke groenwand. Inderdaad, dit tuingaas is ideaal om gecontroleerd te laten begroeien met klimop. Afgewerkt met een stevige bovenbuis, blijft de omheining door weer en wind in vorm.
Voor net iets meer openheid is er Pantanet®, in vier uitvoeringen. Elk type heeft een verschillende stevigheidsindex. Hoe groter de mazen en hoe dikker de draaddiameter, hoe steviger de afsluiting. Pantanet® Protect, Pantanet® Family, Pantanet® Essential en Pantanet® Light: de zachte horizontale draden bieden een elastisch krimpeffect. In combinatie met de harde verticale draden is de afrastering sterk en vormvast.
De criteria zijn afgewogen. Voor jou is een tuinomheining met draadpanelen de juiste keuze. De klassieker in het Betafence-assortiment is Bekafor® Classic. Een veilig, duurzaam en makkelijk te plaatsen omheiningssysteem, voor een echt thuisgevoel. Deze draadpanelen met horizontale versterkingen worden bevestigd aan Bekaclip- of Bekafor Click-palen. Ga voor dé referentie in prijs/kwaliteit, stevigheid en flexibiliteit.
Je tuin is uniek, je omheining dus ook. Voor jou is er Zenturo®, een strakke designafrastering. Geen Zenturo®-afrastering is dezelfde, met 1001 mogelijkheden om de gelaste draadpanelen te personaliseren met pixels, perfo- of flexo-strips.
Een afrastering die in het oog springt, realiseer je met gevulde wanden en schanskorven.
De perfecte mix van functionaliteit en esthetiek, dat is Zenturo® Super. Ook met deze Betafence-oplossing heb je talloze toepassingsmogelijkheden en configuraties. De ruimte tussen beide draadpanelen kan naar eigen smaak opgevuld worden met keien, lavastenen, kokosschelpen … noem maar op. Wat je ook kiest, het resultaat is een knap staaltje van design.
Met schanskorven breng je dan weer reliëf in je tuin. Als architecturaal element zijn schanskorven bijzonder decoratief. Daarnaast zijn ze echter ook toepasbaar als vrijstaande muur, muurbekleding, afsluiting, keermuur en bescherming tegen erosie.

Het sluitstuk

Ongeacht welke Betafence-afrastering het wordt, geen systeem is af zonder een bijpassende poort. Ook daarvoor is Betafence de partner bij uitstek. Enkele of dubbele draaipoorten, voetgangerspoortjes, automatische schuifpoorten, … ze passen mooi in het afrasteringsgeheel. Het perfecte sluitstuk voor een veilige thuishaven!

App

Toch nog niet 100% overtuigd? Betafence ontwikkelde een handige applicatie om de afrasteringen uit haar ruime assortiment in je tuin te simuleren. Download de app via http://betafence.be en ontdek hoe jouw tuinomheining eruit zal zien.

Met kwaliteitsgarantie

Betafence, dat is kwaliteit voor het leven. Niet voor niets is Betafence de nummer één in omheiningen. Onze tuinafrasteringen zijn duurzaam. Bij de productie worden uitsluitend stevige, slijtvaste materialen gebruikt, 100% bestand tegen corrosie, weersinvloeden en de tand des tijds. Dat maakt onze afrasteringen niet alleen tot de kwaliteitsnorm, maar ook synoniem met veilige bescherming.

Betafence, dat is al meer dan 130 jaar topkwaliteit. Geen wonder dat onze omheiningen genieten van een extra lange garantie tot 20 jaar!

Met respect voor het milieu

Kwaliteit resulteert in een lange levensduur. Dat is alvast een belangrijk element van de Betafence-tuinafrasteringen dat het milieu ten goede komt. De coating op onze afrasteringen bevat geen schadelijke stoffen en het staal kan volledig worden gerecycleerd.
Onze omheiningen zijn het resultaat van een milieuvriendelijk productieproces, met grondstoffen die grotendeels bestaan uit gerecycleerd materiaal, de blijvende reductie van CO2-uitstoot, een laag energie- en waterverbruik en de eigen productie van een aandeel groene stroom.

Betafence is houder van het West-Vlaams Charter voor Duurzaam Ondernemen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan