De laatste trends voor de tuinaannemer

Met haar deelname aan Green 2018, het tweejaarlijkse event voor de groenprofessional in Flanders Expo Gent (2, 3 en 4 september), beklemtoont de onderneming haar engagement ten aanzien van de tuinaanlegger. Naast tal van andere oplossingen voor veilige, esthetische en privacy-afrasteringen, brengt Betafence op haar stand de multitoepasbaarheid van de Bekafix-paal extra onder de aandacht.  

Paal-paneel-paal: veelzijdig, makkelijk én esthetisch

Wie tijdens Green de Betafence-stand (n°1649) bezoekt, ontdekt er meteen de veelzijdigheid van de Bekafix-paal. Met behulp van een speciaal geconstrueerd draaiplatform toont Betafence verschillende omheiningsoplossingen die compatibel zijn met de Bekafix-paal. Dat is bijzonder handig voor de tuinaannemer die met slechts één type paal diverse paneelsystemen kan monteren.

Multi toepasbaar is de Bekafix-paal dus al zeker. Maar dat is lang niet de enige troef!

De gepatenteerde esthetische, symmetrische vorm is nog zo’n pluspunt. Het maakt immers dat de afrastering eigenlijk geen voor- en achterkant heeft, maar aan beide zijden even mooi is. Een element dat daar zeker ook toe bijdraagt, is het haast onzichtbare bevestigingssysteem. En uiteraard is de Bekafix-paal uit voorraad leverbaar in het groen, zwart en antracietgrijs van de omheining. Goed nieuws voor de buren dus, want ook zij van hun kant genieten voortaan van de gestileerde esthetiek die eigen is aan alle Betafence-paneelomheiningen.

En dat allemaal op een makkelijke, vlotte manier. Dat is dan weer goed nieuws voor de tuinaannemer zelf, die de gebruiksvriendelijke paal-paneel-paal installatie zeker naar waarde weet te schatten. Het installatiefilmpje toont hoe makkelijk de plaatsing van Bekafix-palen wel is : 

 

Uitgebreide staalkaart

Naast de Bekafix-paal maakt Betafence ook plaats voor een ruim assortiment oplossingen die voor de professional erg interessant zijn.

De Gabion Stonewall bijvoorbeeld, het prijsbeest waarmee Betafence in de categorie tuinproducten onlangs de Dobbit Best Choice Award 2018 in de wacht sleepte.

Ook te zien: Zenturo Super gevulde wand, de creatieve CreaZen designpanelen, het HoriZen assortiment voor esthetische privacy, en ook de andere privacy-oplossingen Screeno Wave en Screeno Line.

Verder verdient zeker nog de Egidia-schuifpoort extra aandacht; haar sterke prijs/kwaliteit verhouding én haar plug & play plaatsingsprincipe klinkt elke professional als muziek in de oren.

In samenwerking met Betafence Belgium nv

Meer nieuws van Betafence Belgium nv

Batibouw 2019 - Privacyomheiningen in de kijker

Heb jij al plannen om een nieuwe omheining te plaatsen? Haast je dan naar Batibouw 2019!

American international school in Zagreb kiest voor Creazen van Betafence

De American International School in Zagreb is, met zicht op het prachtige Lake Bundek en omringd

Gevulde wand tegen storende omgevingsgeluiden

De tuin bij je thuis is vaak de plek waar jij en je gezin op zoek gaan naar rust en ontspanning.

GRATIS Nieuwsbrief