De laatste trends voor de tuinaannemer

Met haar deelname aan Green 2018, het tweejaarlijkse event voor de groenprofessional in Flanders Expo Gent (2, 3 en 4 september), beklemtoont de onderneming haar engagement ten aanzien van de tuinaanlegger. Naast tal van andere oplossingen voor veilige, esthetische en privacy-afrasteringen, brengt Betafence op haar stand de multitoepasbaarheid van de Bekafix-paal extra onder de aandacht.  

Paal-paneel-paal: veelzijdig, makkelijk én esthetisch

Wie tijdens Green de Betafence-stand (n°1649) bezoekt, ontdekt er meteen de veelzijdigheid van de Bekafix-paal. Met behulp van een speciaal geconstrueerd draaiplatform toont Betafence verschillende omheiningsoplossingen die compatibel zijn met de Bekafix-paal. Dat is bijzonder handig voor de tuinaannemer die met slechts één type paal diverse paneelsystemen kan monteren.

Multi toepasbaar is de Bekafix-paal dus al zeker. Maar dat is lang niet de enige troef!

De gepatenteerde esthetische, symmetrische vorm is nog zo’n pluspunt. Het maakt immers dat de afrastering eigenlijk geen voor- en achterkant heeft, maar aan beide zijden even mooi is. Een element dat daar zeker ook toe bijdraagt, is het haast onzichtbare bevestigingssysteem. En uiteraard is de Bekafix-paal uit voorraad leverbaar in het groen, zwart en antracietgrijs van de omheining. Goed nieuws voor de buren dus, want ook zij van hun kant genieten voortaan van de gestileerde esthetiek die eigen is aan alle Betafence-paneelomheiningen.

En dat allemaal op een makkelijke, vlotte manier. Dat is dan weer goed nieuws voor de tuinaannemer zelf, die de gebruiksvriendelijke paal-paneel-paal installatie zeker naar waarde weet te schatten. Het installatiefilmpje toont hoe makkelijk de plaatsing van Bekafix-palen wel is : 

 

Uitgebreide staalkaart

Naast de Bekafix-paal maakt Betafence ook plaats voor een ruim assortiment oplossingen die voor de professional erg interessant zijn.

De Gabion Stonewall bijvoorbeeld, het prijsbeest waarmee Betafence in de categorie tuinproducten onlangs de Dobbit Best Choice Award 2018 in de wacht sleepte.

Ook te zien: Zenturo Super gevulde wand, de creatieve CreaZen designpanelen, het HoriZen assortiment voor esthetische privacy, en ook de andere privacy-oplossingen Screeno Wave en Screeno Line.

Verder verdient zeker nog de Egidia-schuifpoort extra aandacht; haar sterke prijs/kwaliteit verhouding én haar plug & play plaatsingsprincipe klinkt elke professional als muziek in de oren.

In samenwerking met Betafence Belgium nv

Meer nieuws van Betafence Belgium nv

Betafence maakt privacy ook trendy.

Voor wie denkt aan een nieuwe tuinafsluiting die privacy brengt, echt degelijk is en er bovendien

Inspirerende tuinafsluitingen voor kleinere en middelgrote tuinen

In de vakliteratuur over tuinarchitectuur wordt de tuinafsluiting vaak in de marge behandeld.

Waarom worden ‘klassieke' tuinafsluitingen nog steeds zo frequent geplaatst?

Plasitor, reeds meer dan 45 jaar een absolute topper in tuinafsluitingen. Het is wel opvallend.

De meest geplaatste tuinafsluiting bestaat vandaag ruim 50 jaar!

Pantanet, de Golden Oldie van de tuinafsluitingen. Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men… P

GRATIS Nieuwsbrief