Creëer privacy met je paneelomheining en milieuvriendelijke latten in composiet

25/03/2024

Wil je genieten van meer privacy in je tuin? Maak kennis met Screeno Line Composiet, de nieuwste toevoeging aan het assortiment milieuvriendelijke en elegante privacy-afsluitingen van Betafence. Deze oplossing heeft heel wat troeven. We zetten ze voor je op een rijtje. 

Screeno Line Composiet: stijlvol aangekleed

Betafence lanceerde recent Screeno Line Composiet, een decoratieve privacy omheiningsoplossing die compatibel is met hun 3D draadpaneeltypes. Deze composieten latten zijn gemaakt van natuurlijk en gerecycleerd materiaal. Hiermee geniet je van een kosteneffectieve, stijlvolle en milieuvriendelijke privacy-omheining en maak je van je tuin een aantrekkelijke en privé leefruimte.

Aantrekkelijke, hoogwaardige privacy-oplossing

Screeno Line Composiet is duurzaam en 100 % recycleerbaar. De latten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en zijn compatibel met alle Betafence Nylofor 3D en Bekafor panelen. Bovendien zijn ze uv-bestendig, onderhoudsvrij en snel te installeren. Ze zijn makkelijk achteraf te monteren op elk Betafence 3D-paneel.

Kwaliteitsvolle installatie

Dankzij de aluminium neusprofielen zijn de privacy-kits snel te installeren en is het niet nodig om de verticale composiet latten te weven. Bovendien kunnen de composieten latten niet beschadigd worden tijdens de installatie dankzij de rubberen strips op de neusprofielen. De rubberen strips drukken de latten tegen de panelen waardoor de latten niet kunnen trillen door de wind en geluid wordt uitgesloten.

Meer weten? Lees alles over Screeno Line Composiet en download de gratis inspiratiebrochure. Screeno Line Composiet is vanaf nu verkrijgbaar.

Op zoek naar de geschikte omheiningsoplossing voor je tuin? Download de gratis productcatalogus voor inspiratie of ga de producten ontdekken bij een Betafence verdeler in je buurt

In samenwerking met Betafence Belgium nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.