Creëer meer privacy in je tuin, plaats paneelinvullingen in je omheiningen

Gepubliceerd op

Heb je een draadpanelenafsluiting rondom je tuin? Of ben je van plan zo’n omheining te (laten) plaatsen? Dan kun je deze uitrusten met paneelinvullingen. Hiermee beperk je de inkijk naar je tuin of terras en vergroot je je privacy. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan verder.

Snel en makkelijk privacy dankzij paneelinvullingen

Nood aan meer privacy in je tuin? Dan kunnen privacy-afsluitingen hierbij helpen. Maar wist je dat ook kleine ingrepen een groot effect kunnen opleveren? Zichtbelemmeringsstroken plaatsen bijvoorbeeld. Hiermee maak je makkelijk en snel de mazen van je tuinafsluiting dicht.

Er zijn verschillende paneelinvullingen op de markt. Ze onderscheiden zich van elkaar door: het materiaal waaruit ze gemaakt zijn, het design, de afmetingen, de plaatsing, de omheining waar ze op worden toegepast, … Voor de paneelomheiningen van Betafence zijn er drie soorten paneelinvullingen mogelijk. We gaan er even dieper op in.

Drie soorten paneelinvullingen

1. Stroken in polypropyleen: Screeno Wave

Heb je dubbeldraadpanelen, zoals Nylofor 2D of Nylofor 2D Super, en wil je deze makkelijk en snel dichtmaken om je privacy te verhogen? Dan kan dat met Screeno Wave. Deze kunststoffen zichtbelemmeringsstroken, gemaakt uit sterk polypropyleen, zijn verkrijgbaar in drie standaardkleuren: groen, antraciet en steengrijs. Je kunt de flexibele stroken snel en makkelijk op verschillende manieren in je draadpanelen weven. Benieuwd? Bekijk hier een toepassing van Screeno Wave en krijg meer informatie.

2. Houten latten: Collfort®

Fan van een gesloten schutting met een natuurlijke look? Transformeer je Bekafor® Classic of Nylofor® 3D panelen met Collfort® paneelinvullingen tot een blikdichte, stijlvolle omheining. De vullatten, gemaakt uit behandeld wit Noors dennenhout, hebben geen onderhoud nodig en zijn zo geplaatst. Bekijk hier een toepassing van Collfort en ontdek alle mogelijkheden van Collfort® houten latten.

3. Privacylatten in pvc: Screeno Line

Heb je een tuinafsluiting van het type Bekafor of Nylofor? Dan kun je er privacylatten in pvc aan toevoegen. De Screeno Line latten zijn compatibel met verschillende paneeltypes. Voor Bekafor afsluitingen zijn ze beschikbaar in drie standaardkleuren: groen, antraciet en imitatie houtlook. Voor Nylofor afsluitingen bestaan ze in vijf kleuren: groen, antraciet, imitatie lichte houtlook, imitatie donkere houtlook en zwart. Deze pvc-paneelinvullingen plaats je makkelijk door ze horizontaal of verticaal in het paneel te schuiven en te bevestigen. Bekijk de installatievideo’s voor Bekafor Screeno Line en Nylofor Screeno Line. Benieuwd naar meer? Ontdek alles over Screeno Line.

Wil je een tuinomheining (laten) plaatsen die je naast veiligheid ook privacy biedt? Ontdek alle mogelijke privacy-oplossingen. Download ook de gratis infobrochure en informeer je bij een verdeler in je buurt.