Batibouw 2019 - Privacyomheiningen in de kijker

Gepubliceerd op
Betafence batibouw
Betafence batibouw

Heb jij al plannen om een nieuwe omheining te plaatsen? Haast je dan naar Batibouw 2019! Om de 60e editie van Batibouw te vieren, pakt Betafence dit jaar uit met zijn privacyoplossingen. We nemen u graag mee door ons uitgebreid assortiment.

HoriZen

Wil je een gezellig hoekje creëren zodat je zo lang mogelijk op je terras kan vertoeven? Ontdek het HoriZen privacysysteem. Beschikbaar in vier verschillende afwerkingen (Composiet, Aluminium, Glas en Laminaat) en eindeloos combineerbaar! Bovendien maak je de HoriZen omheining volledig af door decoratieve elemenenten zoals een LED lichtstrook of decoratieve platen toe te voegen.  Laat je creativiteit de vrije loop!

Betafence-GabionStoneWallGabion Stonewall

Storende geluiden rondom de tuin of het huis? Een Gabion Stonewall, met een wandbreedte van 30 cm en gevuld met lavastenen, werd getest in een erkend labo volgens de ISO norm 10140-2 en 717-1. Daaruit bleek dat de Gabion Stonewall systeem het directe geluid halveert!

Bovendien zorgt zijn unieke geïntegreerd paalconcept ervoor dat de Gabion Stonewall stevig staat en zelf een windkracht van 165 km/u weerstaat!

Zenturo Super

Stijlvol, discreet en heel natuurlijk. Een dubbele wand met stenen, bamboe, hout, kokosschelpen,... De Zenturo Super gevulde wand biedt nog meer vrijheid om je omheining naar eigen believen in te vullen. Het draadpaneel is gelast uit ronde, verzinkte draden en is afgewerkt met een stevige polyest coating. Extra sterk!

 Screeno Wave & Screeno Line

Wie graag origineel uit de hoek komt, kan gebruik maken van de Screeno Wave of Screeno line latten. Zo tover je jouw nieuwe of bestaande omheining in slechts een mum van tijd op tot een stijlvolle privacyafrastering!

Combineer de verticale Screeno Line latten met een Bekafor Classic of Nylofor 3D paneel voor een optimaal resultaat! De horizontale Screeno Wave pas dan weer beter op een dubbeldraadpaneel van het type Nylofor 2D.

Betafence Actie

Vanaf 21/02 zet Betafence met de Batibouw actie 2019 een groot aantal residentiële producten in de kijker! Neem een kijkje op betafence.be (vanaf 19/2) en ontdek jouw voordeel. Wees welkom op de Betafence stand, 1.319 op Batibouw!