Kijktip: nieuw tv-programma over tuin: 'Van droom tot tuin'

Gepubliceerd op 08 July 2021

Tuinliefhebbers (in spe), goed nieuws! Wil je je tuin grondiger aanpakken, of ben je op zoek naar creatieve ideeën en inventieve oplossingen? Kijk dan vanaf 26 september op PlattelandsTV en Eclips TV naar de gloednieuwe groene reeks: 'Van droom tot tuin'. Een nieuw tv-programma, boordevol inspiratie, gerealiseerd in samenwerking met VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing. Wat mag je verwachten?

Bonte verzameling tuinen

In 'Van droom tot tuin'  maak je in 10 afleveringen kennis met een bonte verzameling aan tuinen. Twee bekende groenexperten, groenspecialist Marc Verachtert en presentator Gil Claes, nemen je op sleeptocht naar zowel werven in opbouw, als netjes afgewerkte tuinen in de meest uiteenlopende stijlen en formaten. Van strak tot romantisch, van klimaattuin tot daktuin en alles daartussen. Daarnaast geeft een productspecialist geregeld begrijpelijke uitleg over technische nieuwigheden, de professionele aanpak van een probleem en geven ervaren tuinaannemers inzage in hun specifieke werkwijze. 

Uitzending eerste aflevering

De eerste aflevering op 26 september start met een bezoek aan een veelzijdige familietuin met heel wat originele hoekjes. Gezelligheid troef en niet te missen als je zelf graag ideeën opdoet voor je eigen groene plekje. Aflevering gemist? Herbekijk het op www.tuinaannemer.be

De reeks wordt uitgezonden zowel op PlattelandsTV als op Eclips TV. Op beide zenders wordt elke aflevering een aantal keer herhaald. Ontdek meer over de uitzendmomenten op de websites van PlattelandsTV en Eclips TV.

 

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan