Doe mee aan de ‘Ugly Belgian Gardens’-wedstrijd en maak kans op een professionele tuinrenovatie

14/05/2024

Een gezellig stukje groen om van het buitenleven te genieten, dat is wat Tuinaannemer.be alle tuineigenaars gunt. Ben je niet tevreden over je tuin met terras waar de tegels loskomen, groenaanslag, modderig gras, planten die de hele tuin overwoekeren,… noem maar op? Dan kun je je kans wagen in de wedstrijd ‘Ugly Belgian Gardens’ en een tuinrenovatie door professionals winnen. 

Ugly Belgian Gardens

Hannes Coudenys, oprichter van ‘Ugly Belgian Houses’, speurt dezer dagen naast lelijke huizen ook naar troosteloze tuinen. Samen met Tuinaannemer.be roept hij alle tuineigenaars in Vlaanderen op om daar verandering in te brengen. Jij kan een professionele tuinrenovatie ter waarde van 15 000 winnen. Neem van 13 mei tot en met 13 juni deel aan de ‘Ugly Belgian Gardens-wedstrijd’.

Doe mee met de wedstrijd van Tuinaannemer.

Hoe maak je kans?

Simpel: deel een foto van je eigen tuin en vertel waarom jouw tuin een make-over verdient. Na afloop kiest een professionele jury – in samenwerking met Hannes Coudenys – welke tuin wint. De tuineigenaar wordt in de loop van juni persoonlijk op de hoogte gebracht en de effectieve tuinrenovatie (in overleg) volgt nog deze zomer.

Niet gewonnen maar toch interesse in een opknapbeurt van je tuin? Vind een tuinaannemer in je buurt en neem contact op. Een professionele tuinaannemer weet raad met de talrijke uitdagingen die bij een tuin komen kijken. Bovendien is hij als expert op het gebied van plantenkeuze, watergift en verharding ook de geknipte persoon om advies te geven.

In samenwerking met Tuinaannemer.be

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.