Metalen tuinboxen Juno voor extra opbergruimte op je balkon, terras of in je tuin

07/06/2024

Na een mooie zonnige dag mogen de kussens van je tuinstoelen, het tuingereedschap, buitenspeelgoed, … terug worden opgeborgen. Is een tuinhuis te groot en wil je toch je spullen veilig buiten opbergen, om ze de volgende dag terug tevoorschijn te toveren? Dan komt een metalen tuinbox goed van pas. Ontdek er meer over. 

Opgeruimd staat netjes in de tuinbox

Tijdens de zomerdagen is het heerlijk genieten van je balkon of terras. Rustig tuinieren, je nestelen in zachte loungestoelen, heerlijk buiten tafelen tijdens een BBQ, de (klein)kinderen bezighouden met leuk tuinspeelgoed, ... Maar wat doe je met die spullen als de avond valt? Of als er een regenbui aankomt? Opslagruimte in de tuin komt dan goed van pas. Heb je geen plaats voor een tuinhuis of moet je vooral kleine spullen opbergen? Dan is een tuinbox de ideale oplossing.

Hoogwaardige opbergruimte voor buiten

De Juno-tuinboxen van Hörmann zijn de ideale opbergoplossing voor je balkon of terras. Ze nemen niet al te veel ruimte in en passen dankzij hun strakke design in ieders tuin. Ze zijn gemaakt uit hoogwaardig verzinkt, hoogwaardig gelakt plaatstaal en verkrijgbaar in twee maten. Welke troeven hebben deze compacte metalen opbergsystemen? We zetten ze voor je op een rijtje.

Troeven metalen tuinbox Juno

Praktisch

Een van de belangrijkste eigenschappen van een tuinbox is dat hij praktisch is. Wil je kussens, klein tuingerief, plantpotten of andere kleine tuinspullen een plaats geven, dan is dat snel gebeurd. De Juno-tuinbox van Hörmann is makkelijk langs boven te openen en te sluiten dankzij de geïntegreerde dempers. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in je tuin of op je terras, kan je kiezen voor een kleine (1360 x 675 x 725 mm) of grote tuinbox (1660 x 875 x 725 mm). De boxen zijn snel en makkelijk te installeren, ook kan je de hoogte van de vier pootjes individueel verstellen voor een stabiele plaatsing.

Robuust

Ook belangrijk is dat de inhoud van de tuinbox goed beschermd is en de box zelf ook lang meegaat. Deze tuinboxen in robuust staal kunnen zeker tegen een stootje. Ze zijn regenwaterdicht en bestendig tegen elk type weer. Ook zijn ze bestand zijn tegen zonnestralen en behouden zo hun mooie uitstraling. Bovendien is er nauwelijks onderhoud nodig.

Veilig

De tuinboxen hebben een onopvallend geïntegreerd cilinderslot met tweepuntsvergrendeling in het deksel. Zo bewaar je tuinspullen niet alleen veilig achter slot en grendel, maar geniet je ook van de elegante en moderne uitstraling van je tuinbox.

Esthetisch

Het oog wil natuurlijk ook wat. Dankzij zijn eenvoudige moderne design, past deze tuinbox bij elke stijl van tuin en woning. Een mooie blikvanger! Voorlopig is hij enkel verkrijgbaar in 2 standaardkleuren grijsaluminium (RAL 9007) en antracietgrijs (RAL 7016). Met aan de binnenkant een grijswit (RAL 9002) en een onzichtbaar geïntegreerd slot.

Duurzaam

Last but not least werd er zoals bij alle oplossingen van Hörmann, rekening gehouden met de duurzaamheid van de tuinboxen. Zo zijn ze 100% CO2-neutraal geproduceerd en gemaakt uit hoogwaardig, kwaliteitsvol behandeld metaal. Zo hebben ze een lange levensduur. Tot slot werd er ook nog rekening gehouden met ventilatie. Dankzij de geïntegreerde bodemventilatie aan de binnenkant, wordt eventuele vocht- en schimmelvorming voorkomen.

Op zoek naar een efficiënte, esthetische en duurzame opbergoplossing voor je tuinkussens en andere tuinspullen? Ontdek de compacte metalen tuinboxen bij een Hörmann-verdeler in je buurt. Neem ook een kijkje bij de andere opslagsystemen en duurzame, comfortabele woonoplossingen (garagepoortendeuren en aandrijvingen) op de Hörmann-website

In samenwerking met Hörmann Belgium NV/SA

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.