Giardino Poorten: een veilig gevoel!

U wilt uw tuin, weide of bedrijfsterrein afsluiten, maar ook toegankelijk houden? Dat kan met de poorten van Giardino. U kunt naar binnen en buiten, maar houdt ongewenste bezoekers buiten de poort; dat geeft een veilig gevoel. Net als uw kinderen of huisdieren die niet zomaar weg kunnen. Wilt u liever één enkele poort om doorheen te lopen? Of wellicht een dubbele, waar u ook met de auto door kunt? De keuze is aan u. Giardino Poorten zijn van hoge kwaliteit, zeer stabiel, afsluitbaar (indien gewenst) en in diverse formaten & kleuren beschikbaar voor een scherpe prijs. Zo is er altijd een tuinpoort die bij u past!

Waar moet ik op letten?

Allereerst moet u weten waar u de poort precies gaat plaatsen. Is het voor in uw tuin, dan kiest u mogelijk een andere poort dan voor de afsluiting van een bedrijventerrein of omheining van een stuk land. Welke hoogte en breedte wenst u? Een enkele of dubbele poort? En in welke kleur? Wanneer u Giardino draadpanelen heeft, dan hebben wij uiteraard de bijpassende poort in het juiste formaat en dito kleur.

Alle poorten zijn inclusief regelbare scharnieren, een slotaanslag en poortpalen. Afhankelijk van het doel van de poort, kunt u deze voorzien van een slot met twee unieke sleutels.  

Over de kwaliteit hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken. Ze zijn getest op jarenlang intensief gebruik en gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Zo is iedere poort van Giardino vuurverzinkt en daarna epoxy-gecoat, wat de levensduur verlengt en de kwaliteit verbetert. 

Wat zijn de kosten?

Giardino poorten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaan bovendien levenslang mee. De prijzen staan op onze website bij iedere poort vermeld. Wanneer u ook panelen erbij wilt bestellen, kunt u met deze handige rekentool de totale kosten berekenen op basis van uw wensen en toepassingen. Vergeet ook niet om de toebehoren te bestellen of – indien gewenst – het slot. Het resultaat is direct zichtbaar en kunt u als ‘boodschappenlijst’ inzetten.   

Ja, ik wil die Giardino poort!

Klik dan hier voor een bouwmarkt of doe-het-zelf winkel bij u in de buurt of bestel eenvoudig online bij één van onze partners. Alle poorten zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen. Bij elke poort vindt u handige en duidelijke montage instructies op onze website.In samenwerking met Giardino, specialist in alles wat u nodig heeft om uw tuin kwalitatief & veilig af te sluiten.

In samenwerking met Giardino

GRATIS Nieuwsbrief