Geen plaats voor een tuinhuis? Berg je tuinspullen op in een stijlvolle tuinberging of terraskast

Gepubliceerd op
Roma XL tuinberging
Roma XL tuinberging
Roma terraskast drie deuren
Roma terraskast drie deuren
Roma terraskast twee deuren
Roma terraskast twee deuren
Roma terraskast interieur
Roma terraskast interieur
HPL dak
HPL dak

Een compacte tuin heeft zo zijn voordelen. Minder onderhoudswerk en toch een groene cocon om je batterijen op te laden. Maar waar berg je ’s avonds veilig en netjes je tuinspullen en -gereedschap op? We inspireren je graag met twee nieuwe compacte, esthetische opbergoplossingen.

Tuinberging of terraskast: een waardig alternatief

Compacte tuinen komen steeds vaker voor. Heb je zo’n overzichtelijke groene oase? Ontbreekt je de ruimte voor een groot tuinhuis, maar heb je toch wat tuinspullen en -gereedschap om je tuintje of terras tiptop in orde te houden? Geef je maairobot, snoeischaar, tuinstoelen, de gieter, … een mooi plekje in een compacte tuinberging of terraskast. Opgeruimd staat netjes. Toch?

Nieuw: terraskasten in thermowood

Er bestaan verschillende soorten terraskasten en tuinbergingen. De nieuwe modellen Roma en Roma XL in thermowood werden aan het aanbod toegevoegd. Wat zijn hun troeven?

Terraskast Roma

Zoek je een stijlvolle, stevige terraskast? Dan is de Roma iets voor jou. Deze compacte, lage opbergoplossing bestaat uit geribde planken in thermowood vuren of thermowood ayous, heeft een dak in betonplex (HPL), en is voorzien van zwart aluminium beslag en dakrand. Hij is verkrijgbaar met twee of drie deuren en heeft ook een opgemaakte vloer. Vind de Roma bij een verdeler in je buurt.

Tuinberging Roma XL

Heb je iets meer opbergruimte nodig om bijvoorbeeld zwembadtoebehoren, tuinstoelen, kussens, gereedschap, buitenspeelgoed, … in onder te brengen? Dan is de Roma XL, je ideale match. In deze praktische tuinberging met twee deuren, bewaar je je tuinspullen zonder hiervoor de halve tuin in te nemen. Praktisch en minder diep dan een tuinhuis. Bovendien is hij een echte ‘schoonheid’ en blendt hij perfect met je tuin. Gemaakt uit geribde thermowood vuren of ayous planken, een donker HPL dak, een opgemaakte vloer en zwarte aluminium beslag, mag hij zeker gezien worden. Vind de Roma XL bij een dealer in je buurt.

Thermowood is momenteel zeer populair en past perfect bij de hedendaagse esthetiek en vereisten. Niet alleen heeft het een moderne uitstraling, het is ook zeer duurzaam. Lees er hier meer over. Hou je van een harmonieus totaalplaatje? Combineer dan je tuinberging of terraskast met een bijpassend tuinscherm of bloembak in thermowood.

Op zoek naar een tuinoplossing om je tuin gezelliger, comfortabeler, mooier te maken? Doe ideeën op voor bij jou thuis via de gratis inspiratiebrochures of ontdek meer bij een Exterior Living dealer in je buurt

   

standaard