Help, ik heb een afvoerputje nodig, hoe begin ik er aan ?

Gepubliceerd op 31 May 2019

Keuzestress ... je kent het gevoel wel. Je bent op zoek naar iets héél simpel en je beseft al gauw dat er 1001 keuzemogelijkheden zijn, bye bye motivatie ...

Voor onze afvoerputjes heeft ACO heel wat te bieden, omdat we overtuigd zijn dat er voor ieders wat wils moet zijn. Om het jullie te vergemakkelijken, hebben we een diagram  opgesteld waar jullie snel en gemakkelijk de juiste keuze kunnen maken.

1. Hou je van klasse en discretie ?

Werd je terras aangelegd met natuursteen en heb je er een discrete sleufgoot langsheen liggen? Kies dan voor een afvoerputje met ditzelfde discrete sleufdesign. De Bluestone Inox afvoerput van ACO heeft een betegelbaar deksel voor natuursteen. Het opzetstuk uit inox heeft eenzelfde buitenafmeting als de meest courante steen van 20 cm bij 20 cm. De omlopende sleuf tussen deksel en raamkader is hiermee makkelijk en esthetisch te integreren in het voegpatroon van je terras. Dankzij het uitneembaar waterslot kan je de vloerafvoerput makkelijk en snel reinigen.

2. Hou je van harmonie ?

Wist je dat je het roosterdesign van het afvoerputje zelfs kan afstemmen op het roosterdesign van de afvoergoot? Dit zowel met het materiaal als met de kleur. Het Gallo-gamma biedt hiervoor diverse roostertypes aan. Je kan kiezen voor inox, voor gietijzer of voor verzinkt staal.
De Gallo-afvoerputjes beschikken over een uitneembaar stankslot en een vuilvangemmer uit kunststof. Op die manier is er geen geurhinder en worden vuildeeltjes perfect opgevangen.

3. Allergisch aan krassen ?

Voorheen zag je regelmatig een broos klokputje uit PVC of aluminium opduiken dat het uitzicht van je terras ontsiert. EKO Home biedt hiervoor dé oplossing. Deze inox klokput staat voor stijl, design en duurzaamheid in en rondom de woning. Roestvrij staal is een hard materiaal en garandeert een glad oppervlak waaraan vuil zich minder snel vasthecht. De fijne inloopsleuven dekken de behuizing discreet af, wat voor een efficiënte afwatering zorgt. Wil je een grotere inloopcapaciteit, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken, dan is het deksel snel afneembaar.

Specifiek voor op het terras, in de veranda of in de garage heeft de EKO Home een matte uitvoering. De oppervlakte is geglasparelstraald, wat maakt dat deze klokput sterk krasbestendig is.

Interesse in andere producten ? Surf naar www.acogarden.be.  

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan