Verleng je zomer met een terrasoverkapping

Gepubliceerd op 09 July 2020

De tijd vliegt wanneer je plezier hebt. En als het zonnetje schijnt, lijkt die tijd nog sneller te gaan. Drie maanden zomer vliegen voorbij. Wat als je die zomerperiode een stuk langer kan maken? Het enige wat je nodig hebt, is een goed uitgeruste terrasoverkapping. Daarmee geniet je maximaal van je tuin en de buitenlucht, zelfs als het weer even tegenzit, of als het ’s avonds wat vroeger kil en donker wordt.

Een duurzame keuze

Dankzij de sterke materialen, zoals het aluminium frame, heb je jarenlang plezier van je nieuwe terrasoverkapping. Naast een keuze voor comfort kies je dus ook voor duurzaamheid. De natuur dankt je. En het groen in je tuin herinnert je daar bij de vele ontspannende momenten onder je terrasoverkapping aan.

Buiten leven zoals jij dat wil

Bij Renson vind je gegarandeerd de terrasoverkapping die bij je past. Je kiest uit verschillende modellen en vult ze aan met de opties en accessoires op maat van jouw levensstijl. Met automatische zonwering geniet je tijdens een hete zomer van een zalig fris plekje buiten, netjes uit de wind. Met geïntegreerde ledverlichting creëer je sfeer in een handomdraai. Of je voegt audio- en verwarmingselementen toe.

Multifunctionele buitenruimte

Een basisuitrusting of alle moderne snufjes erbij? De keuze van je terrasoverkapping op maat bepaalt voor een stuk de mogelijkheden van je extra buitenruimte. Toch is het sowieso een multifunctioneel verlengstuk van je woning. Neem je halters en sportmat mee en maak er een buitenfitness van. Transformeer het met enkele leuke barkrukken en een charmant barmeubel naar buitenbar. Of laat er meteen een buitenkeuken installeren en demonstreer je kookkunsten in je eigen tuin.

Meer woning zonder breek- of kapwerk

Het grootste voordeel van een terrasoverkapping, naast het maatwerk en de veelzijdigheid? Je wint eenvoudig en snel aan extra woonruimte, waar je nooit het gevoel hebt dat je binnen zit. Zonder kap- en breekwerk, dus ook zonder stof of opkuis achteraf. Kortom, je krijgt de voordelen van een woonuitbreiding, zonder de nadelen van de bouwwerken. Dat is een dubbele win.

Heb je interesse in een terrasoverkapping of een andere outdoor-oplossing. Vind jouw verdelen in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan