Vakantietip: geniet van een luxueuze glamping in je tuin

08/12/2021

Glamping is hip. Logisch, want het combineert twee gegeerde kwaliteiten voor je vakantie. Je profiteert van je vertrouwde luxe, terwijl je tegelijkertijd een vleugje avontuur aangaat. Geen back to basics voor jou. Wel er even heerlijk tussenuit, zonder al te veel gedoe.

Een gezellige filmavond in je tuin

Je hoeft je auto niet vol te laden of te worstelen met tentstokken en een wapperend zeil, want de reis gaat gewoon naar je eigen tuin. En je bespaart jezelf een lange autorit. Een Renson terrasoverkapping in je eigen tuin is namelijk de ideale locatie voor je volgende outdoor glamping. Met twee of met het hele gezin. De vuurschaal lonkt al naar de marshmallows voor bij de film. Die laatste projecteer je trouwens zonder problemen op het ingewerkte screendoek.

Graag meer info over de outdoor oplossingen van Renson? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan voor een overzicht van de mogelijkheden.

Volop sfeer en een aangenaam klimaat

Het groene kader zet meteen de sfeer voor een unieke glampingervaring. De glazen schuifwanden en de geĆÆntegreerde verwarmingselementen brengen je snel op de juiste temperatuur. Buitengordijnen scheppen een huiselijk gevoel en geven je tegelijk de nodige privacy. Met een streepje muziek op de achtergrond, sfeerverlichting en lekkere hapjes vind je de ultieme ontspanning vlakbij huis.

Regel het dak van je overkapping zoals jij wil

Genieten van de sterrenhemel? Dat kan. Beschutting tegen de regen? Even snel een eenvoudig gefikst. Je regelt het dak simpelweg zoals jij het wil: kantelbare lamellen open of dicht, perfect naar wens. Op maat van het seizoen en je mood. Dat is buiten slapen met het comfort van binnen en de zekerheid van gezonde en verse lucht. Zet alvast je favoriete drankje fris en geef je glampingavontuur een knallende start!

Inspiratie opgedaan voor jouw staycation? Ontdek de outdoor oplossingen van Renson en neem contact op met een verdeler in je buurt voor advies.

In samenwerking met RENSON

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.