Terrasoverkappingen: tank bij in alle comfort tijdens je outdoor fietspauze

Gepubliceerd op

Zweet, grinta en een verkwikkende pauze. Naast een vederlicht frame en stevig opgepompte banden zijn dat de hoofdingrediënten van een geslaagde fietstraining. Voor liefhebbers, gelegenheidssporters of profs. Renners en hun koffiepauzes, het is en blijft een hecht stel. En dan kan je die koffiepauze onderweg maar beter in alle comfort houden. Onder een terrasoverkapping natuurlijk!

Zalig verpozen, beschut tegen weer en wind

Met een terrasoverkapping verpoos je in alle rust en lekker beschut tegen weer en wind. Ideaal om te bekomen en kracht op te doen voor het vervolg van de training, of om de rit in schoonheid af te ronden. In je eigen groene oase, weg van de drukte en met al het hedendaagse comfort dat je verlangt. Leer meer over de mogelijkheden en laat je inspireren.

Creëer de ideale omstandigheden voor jou

Schaduw op een zonnige dag of een droge plek bij kwakkelweer? Je regelt de daklamellen eenvoudig om de perfecte omstandigheden onder je terrasoverkapping te creëren. Ondertussen houden de verwarmingselementen je spieren warm tijdens je sportpauze en zetten de screens of Loggia-schuifpanelen je uit de wind. Even accuraat en met minder moeite dan de beste knecht voor zijn kopman. Want tijdens je buitensportactiviteiten is het toch zonde om je pauze binnenshuis door te brengen?

Graag meer info over de terrasoverkappingen van Renson? Neem een kijkje op www.renson-outdoor.com. Meer frisse ideeën vind je in deze gratis brochure.