Stel zelf uw eigen terrasoverkapping samen!

Gepubliceerd op 28 April 2015

Met de ‘My Outdoor’-app kan de consument vanaf nu op zijn tablet zelf een eigen terrasoverkapping samenstellen. Deze app, beschikbaar voor Apple, Android en Windows, kunt u nu gratis downloaden.

RENSON® staat synoniem voor innovatie. Op R+T, Batibouw en andere recente vakbeurzen stelde de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen opnieuw een aantal nieuwe producten en systemen aan het grote publiek voor: de Panovista®, een screen voor hoekramen glas op glas, de terrasoverkapping Lagune® Pure, de Topfix® VMS voor montage op de dakvensters van Velux®, het ventilatiesysteem RenoCube® voor renovatieprojecten, …. RENSON® denkt daarbij steeds aan de gezondheid en het comfort van de consument, maar ook aan het gebruiksgemak.

RENSON® lanceerde onlangs ook zijn ‘My Outdoor’-app, waarmee de gebruiker op een tablet zelf een terrasoverkapping op maat kan samenstellen. Daarvoor neemt hij of zij gewoon een foto van het terras, kiest een terrasoverkapping uit het gamma en past die naar eigen smaak aan. Als de gebruiker uiteindelijk tevreden is over de creatie, kan hij/zij die naar een dealer in de buurt doorsturen om zo een prijsofferte te krijgen of hij/zij kan het ook met familie en vrienden delen. Deze app kan gratis gedownload worden en is beschikbaar voor Apple, Android en Windows.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan