Renson op Batibouw: de Algarve Canvas als meest veelzijdige carportconcept

Alle beschikbare ruimte optimaal benutten, het liefst in een consequente look&feel. Dat is tegenwoordig dé uitdaging voor bouwers en verbouwers, zowel binnen als buiten. Renson introduceert met de Algarve Canvas alvast een carport die perfect harmonieert met de woning en eventueel andere overkappingen.

Uitbreidingen aan een woning creëren een meerwaarde. Zo is een carport de ideale manier om een ‘extra’ garage te maken, zonder dat daarvoor ruimte in de woning gebruikt wordt. Met de nieuwe Algarve Canvas bewijst Renson dat zo’n carport ook een echte eyecatcher kan zijn, perfect in lijn met de andere uitbreidingen aan je huis.

Vast dak

Deze minimalistische carport is uitgerust met een vast dak, bestaande uit twee lagen: een bovendak en een onderdak. Het bovendak is uiterst stevig en geconstrueerd uit gelakte, geprofileerde staalplaten met anticondenslaag. Deze vermijdt dat vervelende condensatiedruppels van het dak op de wagen vallen. Het onderdak zorgt voor de strakke, esthetische look en is afgewerkt met een strak opgespannen doek. 

Eindeloze opties

De Algarve Canvas is vervaardigd uit duurzaam en strak gepoederlakt aluminium, dat bovendien in alle mogelijke RAL-kleuren verkrijgbaar is. Daarnaast voorziet Renson verschillende opties om de carport helemaal aan te passen aan de noden en stijl van de woning: up/down ledverlichting, vaste wanden in Linius (horizontale) aluminium gevelbekleding, schuifpanelen en zelfs (al dan niet bedrukte) screens. Stuk voor stuk zijn die extra’s naadloos geïntegreerd, zonder zichtbare schroeven.

Veelzijdig

Dat maakt de Algarve Canvas ook meteen de meest veelzijdige overkapping op de markt: carport, fietsberging, opbergruimte, … wat de functie van de uitbreiding ook is, met de Algarve Canvas kan het allemaal in dezelfde look and feel. Bovendien vormt Algarve Canvas een perfecte match met de Algarve terrasoverkapping met kantelbare lamellen in het dak. Zo is het gemakkelijker dan ooit om - rondom de hele woning – vast te houden aan eenzelfde stijl.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Hou je lichaam en geest gezond met onze lockdown-tips

Thuiswerk is opnieuw de norm. Met de vorige lockdown nog vers in ons achterhoofd zorgen we er het

Ontdek de snelste manier om de kwaliteit van de binnenlucht in huis te detecteren en te verbeteren

Hoe kouder het buiten wordt, hoe meer tijd we samen binnenshuis doorbrengen.

Terrasje doen in het water, voldoende beschut voor de zon

In Bierbeek kan Johan Ons (ONS Tuinarchitectuur) fier terugblikken op een uniek project.

Krijg een antwoord op je zonweringvragen

Het is vaak puffen tijdens de warme zomerdagen. Zonwering komt daarom goed van pas.

GRATIS Nieuwsbrief