Pimp je Renson terrasoverkapping: ontdek 6 nieuwe doeken voor de schuifpanelen.

Gepubliceerd op

Bij Renson heb je mogelijkheden te over om je terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Zo creëer je moeiteloos jouw ideale buitenleefruimte. Om die configuratie op maat mogelijk te maken, werkt de buitenleven specialist samen met tal van topproducenten, waaronder 2TEC2. Deze samenwerking leidde dit keer tot 6 nieuwe doekkleuren voor de Loggia Canvas schuifpanelen. Daarmee is er nu nog meer keuze bij de wandinvullingen van de verschillende Renson overkappingen. Jij kan deze trend gaan ontdekken in het indrukwekkende belevingspark van NOA outdoor living in Kruisem. Maak hier je afspraak en ontdek de toekomst van het buitenleven. 

Een bloeiend partnership

Renson en 2TEC2 zijn geen vreemden voor elkaar. Als NOA-partners legden ze samen al een mooi traject af. “Voor elk van de 6 design styles voor de Renson terrasoverkappingen ontwikkelden we een specifiek doek, dat het totaalplaatje ondersteunt en versterkt. Ze geven de outdoor Loggia Canvas schuifpanelen meer cachet”, legt Thomas Vanthiegem van 2TEC2 uit. Deze doeken zijn iets grover en ogen daarmee natuurlijker en gezelliger. Hun duurzame materialen en hoge uv-bestendigheid staan garant voor een lange levensduur. Bovendien zijn de doeken eenvoudig te wassen, voor een langdurige stijlvolle uitstraling én ze zijn 100% recycleerbaar.

De kleuren op een rijtje

Zes design styles, evenveel nieuwe kleuren doek:

Omringd met specialisten

De nieuwe samenwerking illustreert mooi hoe specialisten in hun vakgebied elkaar kunnen versterken. Sue Deloore, productmanager bij Renson: “We hadden al canvasdoeken voor onze Loggia panelen, maar die matchten niet helemaal met onze design styles. In plaats van onze eigen mensen hierop in te zetten, lieten we het liever over aan een expert ter zake. NOA-partner 2TEC2 was de perfecte speler om ons hierbij te helpen. En het resultaat mag er zijn.”

Benieuwd naar de nieuwe Loggia Canvas doeken? Ontdek ze in NOA outdoor living. Maak hier je afspraak, verken de 12 thematuinen en laat je inspireren door de nieuwste trends en innovaties in outdoor living. Je bezoek voorbereiden kan met deze gratis inspiratiebrochure.

   

standaard