Leef en geniet buiten, het hele jaar door

Gepubliceerd op 10 April 2020

Het wisselvallige Belgische weertje is geregeld spelbreker voor je vrijetijdsplannen. Een barbecue die letterlijk in het water valt? Of kinderen die met zichzelf geen blijf weten tussen de vier muren van je huis? We kennen het allemaal. Met een terrasoverkapping geniet je altijd van de frisse buitenlucht, zelfs als het regent.

Ga voor zekerheid

Je houdt van gezellig samen zijn met familie of vrienden. Als het even kan is de zon ook van de partij. Toch is het altijd een risico om een ontspannend aperitiefmomentje of een uitbundige barbecue vooraf te plannen. Nochtans geen overbodige luxe met al die drukke agenda’s. Vermijd je liever om als sardientjes binnen te moeten zitten en de barbecuevleesjes te bakken in de pan op het vuur? Een terrasoverkapping is je garantie voor een aangename ruimte om in alle weersomstandigheden toch buiten te kunnen tafelen.

Flexibele buitenkamer

Een terrasoverkapping van Renson past zich steeds aan je noden aan. Bij een regenachtige dag heb je buiten een dak boven je hoofd. Op een zonnig moment kantel je de lamellen in het dak naar wens voor de nodige zon of schaduw, of schuif je dat dak zelfs helemaal open en geniet je onder de blote hemel. Ledlicht, geluid, verwarming, screens of schuifpanelen? Alles kan om van je overkapping een echte buitenkamer te maken om het hele jaar door in alle comfort buiten te kunnen leven.

Op vakantie in je eigen tuin

Je batterijen echt opladen doe je het liefst buiten de beslotenheid van vier muren. Logisch dus dat je elk jaar een, of liever meerdere tripjes naar het buitenland plant tijdens het verlof. Goed nieuws: een terrasoverkapping op maat maakt een staycation op slag een pak aantrekkelijker. Je wint tijd en geld door niet te reizen. Dat je ook alle voorzieningen en het comfort van thuis vlakbij hebt, is een extra voordeel. Vergeet het planwerk en de boekingen vooraf. Je doet gewoon waar je zin in hebt, wanneer je het wil. Ook in fijn gezelschap, want je vrienden en kennissen zijn in de buurt. Laat de barbecue dus maar aanrukken en zet de aperitief alvast koud!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan