Het hele jaar door buiten genieten? Nu tot 2500 euro korting op je nieuwe Renson Camargue-terrasoverkapping.

Gepubliceerd op

De zomer zit erop. Ben je alweer de dagen aan het aftellen tot je opnieuw buiten kan genieten? Niet nodig! Met een Renson-terrasoverkapping op jouw maat kan je het hele jaar door buiten zijn, met het comfort van binnen. Dankzij de Renson-najaarsactie pak je tijdelijk tot 2500 euro korting op je nieuwe Camargue-terrasoverkapping. Zo creëer je voordelig meer ruimte om zalig buiten te leven.

Creëer jouw gezellige buitenkamer

Waarom zou je wachten tot het weer perfect is om van je tuin te genieten? Een terrasoverkapping van Renson beschermt je tegen de natuurelementen en trekt het comfort van binnen door naar buiten. Dat is exact wat Dries en Monica hebben ervaren. Zij hadden het gevoel dat ze niet volop van hun tuin konden genieten, maar met hun nieuwe Camargue-terrasoverkapping is alles veranderd.

‘Het weer dat telkens roet in het eten gooit als je buiten wil zitten, het kan frustrerend zijn’, vindt Dries. ‘In het voorjaar komt de wind vaak opzetten, in de zomer wordt het geregeld te warm en in de herfst koelt het ’s avonds snel af en zijn er dikwijls buien. Maar dankzij onze nieuwe terrasoverkapping kunnen we veel meer tijd buiten doorbrengen. De zijwanden beschermen ons tegen de wind, en de verstelbare screens zorgen voor schaduw op warme zomerdagen. En bij een plotselinge bui sluiten we gewoon de daklamellen. Makkelijk!’

Met hun Camargue-terrasoverkapping haalt het koppel vier seizoenen lang het beste uit hun tuin. ‘Het aantal uren dat we na het werk buiten kunnen doorbrengen, is enorm gestegen. Onze tuin is echt een onbetaalbaar stuk levenskwaliteit geworden.’

Wil jij ook het hele jaar door van je terras of tuin genieten? Tijdelijk pak je tot 2.500 euro korting op een nieuwe Camargue-terrasoverkapping dankzij de actie van Renson. Registreer je hier voor de korting en ontdek de actievoorwaarden.

Personaliseer je terrasoverkapping

Angstvallig het weerbericht checken hoeft niet meer. Met de juiste accessoires is jouw nieuwe buitenruimte bestand tegen weer en wind. Een roteerbaar lamellendak houdt je droog tijdens regenbuien, terwijl infrarood verwarmingselementen zorgen voor aangename warmte. De wind of de zon tegenhouden doe je dan weer met glazen schuifpanelen of screens. Met geïntegreerde ledverlichting verleng je de avonden en ingebouwde speakers maken de ervaring compleet.

Waarvoor ga jij je terrasoverkapping allemaal gebruiken? Een terrasoverkapping is enorm veelzijdig. Je kan deze ruimte moeiteloos transformeren van een buitenkantoor tot een dansvloer, speelkamer, meditatieruimte, buitenkeuken en nog veel meer. Vraag nu jouw gratis inspiratiebrochure aan en ontdek de talrijke mogelijkheden.

Configureer je overkapping op maat 

Waarom ontwerp je niet zelf je ideale terrasoverkapping? Met deze handige configurator creëer je een overkapping volledig naar jouw smaak en stijl. Sla je configuratie op en neem ze mee naar een van de officiële Renson Ambassadors om jouw droomoverkapping te realiseren.

Ontdek hier de outdoor najaarsactie, registreer je voor 31 oktober en pak tot 2500 euro korting op je nieuwe Camargue-terrasoverkapping. Mis het niet! 

   

standaard