Herontdek de mogelijkheden van je terras en tuin dankzij de Renson Aero Skye

Gepubliceerd op 22 September 2021

Wil jij ook het hele jaar lang buiten kunnen genieten en leven? Door een Renson terrasoverkapping aan je woning toe te voegen, kun je makkelijk een comfortabele en luxueuze buitenruimte creëren. Met de openschuifbare Renson Aero Skye haal je alle flexibiliteit in huis die je nodig hebt. Dit unieke lamellendak is naadloos integreerbaar in bestaande structuren. Hierdoor krijg je het gevoel dat het integraal en onlosmakelijk deel uitmaakt van je woning. 

Flexibel buiten leven met Renson Aero Skye

Welk weer of seizoen het ook is, dankzij de Renson Aero Skye kun je steeds naar buiten om een frisse neus te halen. Je geniet er van je tuin in alle comfort en luxe, zonder dat de weersomstandigheden roet in het eten kunnen gooien. De Aero Skye is een overkapping met lamellendak dat ervoor zorgt dat je zowel tegen zon, als regen beschut bent. De lamellen kunnen kantelen, waardoor je kan spelen met de hoeveelheid licht die binnenkomt. Maar de lamellen in het dak kunnen ook volledig opengeschoven worden, waardoor je op een mooie dag toch optimaal kan genieten van een heerlijk zonnetje op je terras. Regent of miezert het? Dan sluit je de lamellen en zit je beschut! Bekijk foto’s van de Renson Aero Skye en vraag je gratis brochure aan.

Altijd een aangename temperatuur

De bijhorende heat & soundbeam is de kers op de spreekwoordelijke outdoor-taart. Is het wat kouder of staat er een gure wind, dan zorgt de heater ervoor dat dit je koude kleren niet raakt. Een terrasje doen midden november en doen alsof het mei is? Onder je terrasoverkapping is het perfect mogelijk in je eigen tuin.

Bedien je lamellendak via je smartphone

Wist je trouwens dat de Renson Aero Skye volledig bedienbaar is via je smartphone? Installeer de Renson app en je kan naar hartenlust de lamellen openen, sluiten, kantelen … Als je de mogelijkheden van je lamellendak demonstreert tijdens je tuinfeest ben je ongetwijfeld de ster van de avond!

Een tuinkamer, added value voor je woning

Nog meer dan een terrasoverkapping op 4 poten, is een geïntegreerd lamellendak een echte toegevoegde waarde voor je woning. Het is alsof je een tuinkamer creëert of een extra leefruimte toevoegt. Dit is ook hoe de eigenaars van onderstaand project dit zien. Ze brengen veel tijd buiten door. Voor ze Renson leerden kennen, waren ze al geruime tijd op zoek naar mogelijkheden om meer en beter van hun prachtige tuin te kunnen genieten.

Op zoek naar de geschikte oplossing

Op reis in Spanje verbleven ze in een vakantiehuis waar ook een terras met lamellendak aanwezig was. Omdat ze dit zo geweldig vonden, gingen ze op zoek naar een gelijkaardige oplossing voor hun woning. Een makkelijke zoektocht was dit echter niet, want een van hun belangrijkste voorwaarden was dat de lamellen volledig weggestopt moesten zitten wanneer het dak opengeschoven werd. Hun architect raadde hen de Renson Aero Skye aan.

Perfect ingebouwd

De Aero Skye bleek perfect ingebouwd te kunnen worden, waardoor het samengeschoven pakket lamellen bij het openen van het dak volledig weggewerkt zit in de dakuitbouw. Op die manier zijn er geen storende visuele elementen zichtbaar en gaat de terrasoverkapping naadloos op in de woning.

Tevreden over hun lamellendak

De eigenaars zijn heel tevreden met het eindresultaat: “De Aero Skye is een echte aanrader. Wij zitten de komende tijd nog wel vaker buiten!”. Dankzij de flexibiliteit van de Renson Aero genieten ze dagelijks van de heerlijk frisse buitenlucht. In de zomer ontbijten ze dankzij het lamellendak onder een prachtige blauwe hemel, terwijl ze opwarmen in de heerlijke ochtendzon. Als het te warm begint te worden, hoeven ze echter niet langer naar binnen af te druipen, maar kunnen ze gewoon de lamellen sluiten. Ook op koudere of regenachtige dagen kun je hen vaak buitenvinden. Dankzij de verwarmingsinstallatie en de mogelijkheid om de lamellen te sluiten, leven ze de hele dag buiten.

Heb je ook dat steeds terugkerende gevoel dat je jouw tuin en terras niet ten volle benut? Dan is een Renson terrasoverkapping misschien wel de oplossing die je zoekt. Bekijk hier de Renson Aero Skye en de andere aluminium terrasoverkappingen van Renson. Met hun outdoor oplossingen ontdek je pas echt alle mogelijkheden van je tuin. Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan.