Comfortabel en stijlvol buiten leven, in elk seizoen? Ontdek hoe.

20/03/2023

Kijk je uit naar die eerste barbecue van het jaar? Je eerste aperitief op je terras of in de tuin? Of kriebelt het om weer buiten kunnen sporten? Met een Renson terrasoverkapping hoef je niet te wachten tot het echt zomer is. De outdoor living-oplossingen van Renson vervroegen én verlengen je momenten om echt buiten te leven. Breek uit je cocon en geniet, met alle comfort van binnen, van het buiten zijn. Dit in zowel de lente, zomer, herfst, als zelfs de winter!

Camargue, Algarve of Lapure: een buitenleefruimte op maat van elke tuin

Leven als God in Frankrijk, maar dan in eigen tuin … Het kan onder de Camargue. Van deze strakke terrasoverkapping draai je de daklamellen in functie van de hoeveelheid zon of schaduw die je wil. Of je sluit ze helemaal bij regen. Bij de Camargue Skye kan het lamellendak zelfs helemaal open. In de structuur van de Camargue zijn opties als screens, (glazen) schuifpanelen, audio, verwarmingselementen en ledverlichting naadloos geïntegreerd, net zoals de waterafvoer van het dak.

Ook met Algarve kies je voor een terras­overkapping met roteerbare daklamellen, maar dan met een slankere draag­structuur. Met de vele kleuren­combinaties en de unieke Classic Line sluit de Algarve altijd aan bij de stijl van jouw woning en tuin. Als Algarve Canvas variant is deze structuur uitgerust met een vast (staalplaten) dak dat onderaan netjes afgewerkt is met esthetisch doek. Bruikbaar als carport of als vast onderdeel in een terras­overkapping.

Lapure is dan weer een schuin aflopende terrasoverkapping met screendak. Dat beschermt je tegen regen, wind en zon, terwijl je met de screen opgerold toch steeds onder de vrije hemel zit op je terras. Ook van deze overkapping kan je de zijkanten dichtmaken met zonwerende en windvaste screens. Optionele ledverlichting maakt dat je ook ’s avonds buiten kan blijven eten, sporten en ontspannen.

Outdoor living op het ritme van de trends

Eindeloos veel opties, alle mogelijke kleuren(combinaties) en toch geen keuzestress voor de buitenleefruimte van je dromen? Het kan dankzij de 6 ‘design styles’ voor outdoor living, die Renson ontwikkelde in samenwerking met trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors): Crystal Lounge, Tech Cocoon, Pure Essence, Earth Oasis, Spiritual Harmony en Idyllic Garden. Stuk voor stuk garanderen die een consequent en harmonieus totaalplaatje voor je overkapping, de opties en aankleding op het vlak van kleuren, texturen en materialen.

Tip: ontdek de Renson terrasoverkappingen in NOA outdoor living
In het NOA outdoor living inspiratiepark in Kruisem (België) krijg je in ruim 10 tuinen een indrukwekkend en realistisch totaalbeeld van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven in en om de Renson buitenleefruimtes. Die zijn er aangekleed met de passende high end outdoor living meubels en accessoires van de 30 andere partners. Plan je bezoek via www.noa-outdoor.com en laat jezelf onderdompelen in luxueus buitenleven.

Sporten in open lucht: zoveel aangenamer!

Fietsen op rollen, krachttraining, yoga of evenwichtsoefeningen hebben 1 ding gemeen: je hoeft er in principe je huis niet voor uit. Of toch? Is het niet veel aangenamer om buiten aan je fysieke gezondheid te werken? Onder een Renson terrasoverkapping kan dat het hele jaar door in optimale omstandigheden. Vraag maar aan Remco Evenepoel en ploegmaats.

Graag advies voor een buitenleven oplossing op maat? Ga dan eens langs bij een Renson-verdeler.

Tip: doe alvast inspiratie op met de gratis infogids over buitenleven oplossingen.

In samenwerking met RENSON

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.