Comfortabel en stijlvol buiten leven, in elk seizoen? Ontdek het op Batibouw 2023.

Gepubliceerd op 17 Februari 2023

Kijk je uit naar die eerste barbecue van het jaar? Je eerste aperitief op je terras of in de tuin? Of kriebelt het om weer buiten kunnen sporten? Met een Renson terrasoverkapping hoef je niet te wachten tot het echt zomer is. De outdoor living-oplossingen van Renson vervroegen én verlengen je momenten om echt buiten te leven. Breek uit je cocon en geniet, met alle comfort van binnen, van het buiten zijn. Dit in zowel de lente, zomer, herfst, als zelfs de winter! Je leert er alles over op Batibouw, aan de stand van Renson (Paleis 5, nr. 530). Plan alvast je uitje en ga profiteren van tijdelijke promoties.

Van terrasoverkapping naar extra buitenleefruimte

Het zijn de eindeloze uitrustingen en accessoires die van je terrasoverkapping een echte buitenleefruimte voor het hele jaar maken. Dat vertrekt van een dak met kantelbare lamellen, vrijstaand, in- of aangebouwd. Open of sluiten doe je naar gelang het weer: zon, wind of regen. Maar daar begint het pas …

  • Extra beschutting tegen regen en wind? Glazen schuifwanden, verticale Fixscreen-zonwering, Loggia schuifpanelen of een vaste wand: het kan allemaal om je terrasoverkapping tot echte ‘buitencocon’ om te toveren.
  • Ook op kortere en minder zonnige dagen tot lang in de avond buiten kunnen tafelen? Geen probleem. Ingebouwde led-verlichting, verwarmings- en audio-elementen houden het ook buiten lekker knus, sfeervol en gezellig.

Outdoor living op het ritme van de trends

Kleuren, samenstelling en eindeloos veel accessoires … Het zou je voor minder keuzestress opleveren bij de aanschaf van een terrasoverkapping. Daarom bracht Renson in samenwerking met trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors) de trends op het vlak van kleuren, texturen en materialen van vandaag en morgen in kaart en vertaalde die naar totaalconcepten voor buitenleven. Dat leverde 6 complete ‘design styles’ voor outdoor living op. Stuk voor stuk consequente en harmonieuze totaalplaatjes voor je terrasoverkapping of buitenleefruimte, de opties én de aankleding.

Sporten in open lucht: zoveel aangenamer!

Fietsen op rollen, krachttraining, yoga of evenwichtsoefeningen hebben 1 ding gemeen: je hoeft er in principe je huis niet voor uit. Of toch? Is het niet veel aangenamer om buiten aan je fysieke gezondheid te werken? Onder een Renson terrasoverkapping kan dat het hele jaar door in optimale omstandigheden. Vraag maar aan Remco Evenepoel en ploegmaats.

Batibouw is geopend van dinsdag 14 tot en met zondag 19 maart 2023. Bezoek Renson outdoor in Paleis 5 op stand 530, of ga langs bij een verdeler tijdens de Renson Days (24-26 maart). Van 1 maart t.e.m. 15 april 2023 profiteer je van interessante promoties op zowel screens als terrasoverkappingen. Mis het niet!

Tip: doe alvast inspiratie op met de gratis infogids over buitenleven oplossingen.