Brainstormen in je thuiskantoor, barbecueën of yoga doen? Het kan allemaal onder je terrasoverkapping

03/02/2021

Nu we met z’n allen vaker thuis zijn, beseffen we weer hoe belangrijk het is om een praktische woning te hebben waarin iedereen z’n ding kan doen. Thuiswerken, met je kids een zelfbouwpakket in elkaar steken, eens goed zweten op je crosstrainer … Het kan allemaal in je luxueuze tuinkamer. In de andere ruimtes van je huis blijft de rust bewaard. Bye bye frustraties, hello hobby- en werkplezier!

Creëer jouw luxueuze tuinkamer

Droom je ook wel eens van extra leefruimte in huis? Van een eigen atelier, een plek om je activiteit als zelfstandige in uit te oefenen, of gewoon een speelruimte voor je kids? Het kan zonder te hoeven verhuizen. Met een terrasoverkapping creëer je makkelijk een extra leefruimte buitenshuis, met al het comfort dat je wil. Je kan deze buitenkamer helemaal aanpassen aan je smaak, je behoeften én aan de stijl van je woning. Zo maak je er echt je eigen plekje van. Ontdek verschillende types terrasoverkappingen en vind jouw favoriet.

Samen genieten onder de terrasoverkapping

Het is een vaak gehoord voornemen: meer qualitytime doorbrengen met het gezin, familie en vrienden. Minder langs elkaar leven, en meer leuke momenten samen. Het weer hoeft daarbij geen spelbreker te zijn. Onder een terrasoverkapping genieten jullie ook op een regendag van de tuin. Dat ontspannen buitengevoel gecombineerd met het comfort van binnen is ronduit heerlijk. Met een jacuzzi en een outdoor bar maak je het extra gezellig. Napraten doen jullie tijdens een lekkere barbecue. Dat worden herinneringen om te koesteren! Vraag je gratis inspiratiebrochure aan en ontdek een breed gamma terrasoverkappingen.

Romantiek en buitenleven, een magische match

Hoe graag je die lieve schatten ook ziet, het gezinsleven is meer dan leuke momenten met je kids. Ook je partner verdient jouw onverdeelde aandacht. Door van tijd tot tijd een date met z’n tweeën in te plannen, kunnen jullie eens over wat anders praten dan to do’s en takenlijstjes. De uitgelezen locatie voor zo’n tête-à-tête? Jullie buitenkamer! Daar zorg je makkelijk voor sfeerverlichting en hebben jullie alle comfort binnen handbereik. Een stijlvol etentje met alles erop en eraan, en daarna ontspannen in de jacuzzi met jullie favoriete nummer op de achtergrond … Meer hebben jullie niet nodig om weer verliefd te worden op het buitenleven, én op elkaar! Ontdek strakke terrasoverkappingen met tal van personalisatiemogelijkheden.

Een thuisvakantie om nooit te vergeten

Hoe maak je van jullie staycation een zalige vakantie om nooit te vergeten? Simpel, je tovert je achtertuin om in een echt vakantieparadijs. Met een Renson Skye of Renson Camargue terrasoverkapping combineren jullie het beste van twee werelden. Jullie genieten van het vakantiegevoel in jullie achtertuin én profiteren van alle comfort van thuis. Heb jij het geluk om een eigen zwembad of zwemvijver te bezitten? Een Renson terrasoverkapping kan je ook makkelijk als poolhouse gebruiken. Bij felle zon draai je de daklamellen dicht of halfdicht en nip je in de schaduw ongestoord verder van je cocktail. Iets voor jou? Configureer hier jouw terrasoverkapping of pergola en neem contact op met een verdeler voor advies.

Configureer en preview jouw terrasoverkapping online

Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, er is een terrasoverkapping voor elke situatie. Met de talloze opties stem je je aluminium terrasoverkapping volledig af op jouw wensen. Automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen… de invulling bepaal je helemaal zelf. Welke terrasoverkapping jij best kiest? De online configurator biedt een helder overzicht van de mogelijkheden en zal je alvast een goede indicatie geven. Met de ‘Augmented Reality’ app van Renson ontdek je snel hoe de gekozen overkapping eruit zal zien bij jou thuis. Op basis van jouw ontwerp kan je meteen een gratis offerte aanvragen, volledig vrijblijvend.

Interesse in een buitenkamer en benieuwd naar de mogelijkheden? Met Renson Outdoor kies je voor design van topkwaliteit dat je rond heel de woning kan doortrekken. Vraag je gratis brochure aan en laat je inspireren door uiteenlopende realisaties. Je favoriet gevonden? Neem dan contact op met een verdeler in je buurt voor advies op maat. Doen!

In samenwerking met RENSON

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.