Beleef het hele jaar door fijne buitenmomenten onder je Renson-terrasoverkapping.

Gepubliceerd op 13 September 2023

Elk jaar opnieuw de zomer afwachten om van het buitenleven te kunnen genieten? Dat kan beter!  Onder je Renson-terrasoverkapping beleef je het hele jaar door zalige buitenmomenten, wat voor weer het ook is. Dineren, sporten, spelen, koken en creatief bezig zijn. Het kan allemaal in jouw Renson-buitenruimte, comfortabel beschermd tegen wind, zon en regen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw overkapping op maat en personaliseer tot in de puntjes. 

Profiteer 4 seizoenen lang van het buitenleven 

Het hele jaar door genieten van het buitenleven, met het comfort dat je binnenshuis gewoon bent? Met een terrasoverkapping van Renson wordt het haalbaar. Personaliseer je buitenruimte naar jouw wensen met screens, glazen schuifwanden of houten Loggia-schuifpanelen om geen last te hebben van wind of inkijk, bijvoorbeeld. Of met licht en geluid voor de juiste sfeer op elk moment. Het kan allemaal. Maar het meest opmerkelijke zijn de draaibare lamellen in het dak. Ze zorgen voor de perfecte hoeveelheid licht of schaduw, bovendien houden ze jou en je gezelschap droog bij een onverwachte regenbui. En als je ze – zoals bij de Renson Camargue Skye – ook nog eens kan openschuiven, kan je vanop je terras toch steeds blijven zonnebaden of je laten betoveren door een prachtige sterrenhemel.

Stel jouw comfortabele buitenruimte samen 

Kriebelt het om jouw buitenruimte op maat samen te stellen? Download dan hier je gratis inspiratiebrochure. Daarin maak je kennis met 6 design styles, die je op weg helpen voor de juiste combinaties van kleuren en texturen. In één moeite leer je meer over de talrijke personalisatiemogelijkheden.

Ontdek een totaalconcept voor outdoor living

Wist je dat Renson zelfs een heus 'totaalconcept voor outdoor living' biedt? Dit inclusief zitbanken, bloembakken, gevelbekleding, carports en pakketbrievenbussen, allemaal in dezelfde stijl voor een prachtige uitstraling rondom je huis. Ontdek de mogelijkheden en transformeer je buitenruimte in een oase van comfort en esthetiek.

Ook het hele jaar door genieten van het buitenleven? Verken de mogelijkheden voor een terrasoverkapping op maat en laat je adviseren door een Renson Ambassador in jouw buurt.