4 seizoenen, 365 dagen buitenleven

Gepubliceerd op 19 Oktober 2021

De echte meerwaarde van een buitenleefruimte ligt in het feit dat die de seizoen overstijgt. Beschut tegen wind, zon en regen kan je met een Renson terrasoverkapping 365 dagen per jaar buiten leven. Dineren, sporten, spelen, koken of zelfs werken: je hoeft er echt niet langer voor op de zomer te wachten!

En dan wil je uiteraard toch wel het comfort dat je ook binnenshuis gewoon bent? Geen probleem. Dankzij talrijke opties, rust je die helemaal op maat uit naar eigen wens: met screens, glazen schuifwanden of houten Loggia-schuifpanelen om geen last te hebben van wind of inkijk, bijvoorbeeld. Of met licht en geluid voor de juiste sfeer op elk moment. Het kan allemaal. Maar het meest opmerkelijke zijn nog de draaibare lamellen in het dak. Zij zijn het die zorgen voor de perfecte hoeveelheid licht of schaduw. Zij zijn het die jou en je gezelschap droog houden bij een onverwachte regenbui. En als je die – zoals het geval is bij de Renson Camargue Skye – ook nog eens kan openschuiven, kan je vanop je terras toch steeds blijven zonnebaden of je laten betoveren door een prachtige sterrenhemel.

Bij Renson gaat het verder dan enkel terrasoverkappingen. Die maken namelijk deel uit van een heus ‘totaalconcept voor outdoor living’, waarvan ook tuinelementen zoals zitbanken en bloembakken, gevelbekleding, carports en pakketbrievenbussen deel uitmaken. Het zorgt ervoor dat alles rondom het huis dezelfde consequente look&feel krijgt, perfect gecombineerd en afgestemd op jouw stijl. Want geef toe: het oog wil ook wat. 6 design styles helpen je op weg voor de juiste combinaties van kleuren en texturen.

Nieuwsgierig? Informeer je bij een Renson Ambassador in de buurt, kies voor kwalitatief design en een vlekkeloze installatie of surf naar www.renson-outdoor.com