Terrasoverkappingen: in stijl genieten van je tuin, het hele jaar door

Gepubliceerd op
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping
Maluwi overkapping

Elk seizoen heeft zijn charmes. De eerste zonnestralen in de lente, alles in bloei in de zomer, dwarrelende bladeren in de herfst en gezellige avonden in de winter. Liefst geniet je dan ook het hele jaar door in je tuin. Maluwi-overkappingen maken het mogelijk. Ontdek alle troeven van deze aluminium terrasoverkappingen.

Stijlvolle terrasoverkapping met aluminium als eyecatcher

Op zoek naar de ideale terrasoverkapping om nog meer van je tuin te genieten? Een Maluwi-overkapping past dankzij zijn aluminium constructie en strak design perfect bij elk type woning. De combinatie van hout en aluminium is niet alleen stijlvol, hout straalt ook warmte uit. Bovendien is een Maluwi-tuinconstructie enorm functioneel. Een eyecatcher met echte meerwaarde voor elke tuin dus. Het wordt een plezier om te cocoonen in je tuin! Bekijk inspirerende realisaties met deze terrasoverkapping.

Past deze aluminium tuinconstructie ook in jouw droomtuin? Ga gerust langs bij een expert in je buurt. Hij adviseert je bij je tuinplannen en bezorgt je alle info over mogelijkheden en prijzen.

Lange levensduur dankzij duurzame materialen

Met een Maluwi-overkapping geniet je het ganse jaar door van je tuin, jaar in jaar uit. Deze constructie is immers opgetrokken uit extreem duurzame materialen. Maluwi-overkappingen bestaan uit aluminium in combinatie met hout. Aluminium heeft een lange levensduur en is makkelijk te onderhouden. De lak die men volgens de normen van Qualicoat Seaside aanbrengt, zorgt voor een sterkere weerstand van de tuinconstructie in agressievere milieus. Denk maar aan de kuststreek, of tuinen die zich dicht bij een industriegebied bevinden. Verder maakt deze lak het materiaal kraswerend en uv-bestendig.

Ook de houtkeuze werd zorgvuldig gemaakt. Padoek is een duurzame en stabiele hardhoutsoort met een mooie natuurlijke kleur. Ook thermowood is een optie. Dit is steeds een type zachthout, bij de Maluwi zijn dat vuren of ayous, dat een verhittingsproces ondergaat. Dankzij dit proces wordt het zachthout een stuk vormvaster en ongevoeliger voor vocht, schimmels en weersinvloeden. Leer hier hoe je makkelijk je constructie vormgeeft.

Een tuinoverkapping op maat

Als je aan de Maluwi-tuinconstructie twee begrippen koppelt, zijn dit zeker en vast modulair en multifunctioneel. Van overdekt terras tot buitenlounge, of dacht je eerder aan een poolhouse? De mogelijkheden zijn legio. Je kiest namelijk zelf hoe je de Maluwi-overkapping opbouwt en inricht. Dankzij de vier basislengtes stel je hem samen op maat van je tuin of terras. Nog een ander pluspunt is dat je hem helemaal kan aanpassen aan de stijl van je woning voor een harmonieus totaalplaatje. Ontdek de vele mogelijkheden tot personalisatie.

Kies je kleur en afwerking

Maar het kan nog persoonlijker. Bij het samenstellen van jouw unieke tuinconstructie, krijg je tal van opties. Standaard wordt het aluminium van je terrasoverkapping aangeboden in RAL 9004 zwart, maar zie jij het helemaal anders en wil je dit in je lievelingskleur? Het aluminium frame kan in eender welk kleur worden gelakt. Daarnaast kies je voor de afgesloten ruimte de wanden die bij jouw stijl passen. Hierbij krijg je de keuze tussen verschillende houtsoorten, met telkens hun eigen kenmerken. Ook zijn er allerlei waterwerende panelen voor de buitenconstructie waaruit jij kan kiezen. Combineren kan naar hartenlust! Ga langs bij een expert in je buurt en vertel over je smaakvoorkeuren. Hij adviseert je graag over een Maluwi in jouw stijl.

Kies je bediening

Liever geen fris windje, of net graag wat verkoeling op hete zomerdagen? Neem dan optioneel een automatische zonwering bij je terrasoverkapping. Het screen sluit volledig aan op de constructie van je overkapping en kan ook achteraf nog geplaatst worden. Je maakt je keuze uit een collectie van 13 stijlvolle kleuren. Nog een extraatje: dankzij deze zonwering heb je een perfect zicht naar buiten toe, met een beperkte inkijk van buitenaf. Dit screen bestuur je eenvoudig met de afstandsbediening of een app op je smartphone. Liever alles automatisch? Dankzij een sensor die de stand aanpast aan het weer kan je zorgeloos ontspannen.

Zin om het hele jaar door te genieten van je tuin, en sta je te popelen om je eigen Maluwi-terrasoverkapping samen te stellen? Vraag hier je inspiratiebrochure aan of neem contact op met een expert voor meer info.