moderne carport met elegant design

Onderdak voor je wagen? Ontdek een moderne carport met elegant design

04/05/2021

Wil jij je wagen beschermen tegen diverse weersomstandigheden? Met een carport maak je het jezelf gemakkelijk. Niet langer autoruiten krabben in de winter, geen oververhitte zetels of lakschade in de zomer en geen risico op blutsen wanneer het stevig hagelt. Maak kennis met Lumo, een moderne, elegante carport met lichtdoorlatend dak.

Bescherm je wagen tegen weer en wind

Graag een overdekte staanplaats voor je wagen? Een carport plaatsen is een stuk goedkoper dan een garage bouwen. Ook een carport beschermt je auto tegen alle weertypes. In de zomer ben je zeker van een koelere wagen, en in de winter hoef je geen ijs van je voorruit te krabben. Ook riskeer je geen putjes in je carrosserie bij een felle hagelbui en voorkom je lakschade. Bovendien roest een wagen die onder een carport staat minder snel dan wanneer die buiten blijft staan. Wil jij je wagen beschermen in stijl? Bekijk duurzame aluminium carports met een stevig dak in polycarbonaat.

Lumo, de carport met elegant design en hoogwaardige afwerking

De ideale carport biedt naast betrouwbare bescherming ook esthetische meerwaarde. Een hoogkwalitatieve Lumo carport met plat dak oogt tegelijk modern en elegant. De rechte strakke omkadering aan de buitenzijde zorgt ervoor dat je de minimale buiging van het dak nauwelijks ziet. De waterafvoer is volledig weggewerkt in de paal, verder is er geen enkele schroefverbinding zichtbaar. Dankzij de beschermende voorbehandeling zal het aluminium jarenlang stralen. Klasse!

Een duurzame constructie in aluminium

Lumo carports hebben een elegante constructie in aluminium, een uiterst duurzaam materiaal. De beschermde voorbehandeling volgens de normen van Qualicoat Seaside zorgt ervoor dat het een sterke weerstand heeft in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden … Na deze voorbehandeling wordt het materiaal afgewerkt in de RAL-kleur zwart.

Een lichtdoorlatend plat dak

Het dak van een Lumo carport bestaat uit massieve polycarbonaat, een extreem sterk materiaal dat jarenlang meegaat. Het 4 cm dikke dak van je carport houdt probleemloos stand bij extreme weersomstandigheden. De platen zijn bestand tegen sneeuwlast, hagel, vorst en hitte. De UV-beschermlaag zorgt ervoor dat ze niet vergelen door zonlicht. Je kan kiezen tussen helder polycarbonaat en opaal polycarbonaat. Deze laatste is 20-30% lichtdoorlatend, terwijl de heldere versie 80-90% lichtdoorlatend is. Ontdek alle mogelijkheden bij een dealer in je buurt.

Kies je constructie

De Lumo carport is beschikbaar in een breedte van 2,93 meter en maar liefst 5 verschillende lengtes. Zo kies jij gemakkelijk de constructie die het best past voor je auto, moto of fietsenstalling. De Lumo kan vrijstaand of tegen de gevel van je woning geplaatst worden. Blijf je liever gespaard van regen en wind wanneer je je auto in- of uitstapt, plaats je carport dan tegen je woning en blijf beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zin om jouw model samen te stellen? Vraag advies aan een verdeler bij jou in de buurt.

Een onderhoudsvriendelijke carport

Hoe zit het met het onderhoud van je Lumo carport? Daar kunnen we kort over zijn. Aluminium roest niet en is erg onderhoudsvriendelijk. Met wat water en niet-corrosieve zeep hou je je aluminium carport makkelijk proper. Twee keer per jaar schoonmaken volstaat. Ook het dak in polycarbonaat laat zich eenvoudig onderhouden. Eerst spoel je met water het vuil van de platen. Daarna reinig je ze grondig met een zachte doek en een lichte niet-corrosieve zeep. Tot slot spoel je de platen af, en klaar!  

Makkelijke plaatsing

Je kan je Lumo carport laten plaatsen door een installateur in je buurt, maar als je een beetje handig bent kan je deze carport ook zelf plaatsen. Laat je adviseren door een verdeler.

Benieuwd naar de Lumo carport met elegant design? Neem contact op met een verdeler voor meer informatie of vraag je inspiratiebrochure aan.

moderne carport met elegant design moderne carport met elegant design
In samenwerking met Exterior Living

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.