5 goede redenen om een terrasoverkapping te plaatsen

Voor al wie nog twijfelt om al dan niet een terrasoverkapping te plaatsen: 5 redenen die je gegarandeerd zullen overtuigen!

1.      Koelte op een bloedhete zomerdag

Toegegeven, heel vaak doet het fenomeen zich niet voor in ons land. Maar krijgen we tóch een hittegolf over ons heen, dan zijn de meesten onder ons gedoemd om zich binnenshuis te verschansen – met de rolluiken naar beneden en de gordijnen gesloten. Behalve als je een terrasoverkapping hebt met fumé dakbedekking. Wat daar zo speciaal aan is? Dit type filtert de warmte uit de zonnestralen, zodat wanneer het echt warm is,  het licht wordt doorgelaten, maar de extreme hitte wordt gefilterd. Zo is het toch lekker vertoeven op je terras. Met de dakbedekking in opaal (melkwit) creëer je dan weer verfrissende schaduw.

2.      10 jaar garantie

De terrasoverkappingen van BOzARC zijn gemaakt van stevige, duurzame materialen die jarenlang meegaan. Dat garanderen we je. En we voegen de daad bij het woord met een garantie van maar liefst tien jaar op al onze overkappingen.

3.      Te allen tijde droog

Onder een terrasoverkapping zit je het hele jaar lekker droog. Jouw barbecues gaan vanaf nu altijd door, regenbuien of niet!

4.      Een terrasoverkapping beschermt je tuinmeubelen

Niet alleen je gasten en jij zitten droog onder de overkapping, ook je tuinmeubelen gaan langer mee wanneer ze beschermd staan onder zo’n overkapping. Bovendien hoef jij ze nu véél minder vaak schoon te maken. Kortom, een win-winsituatie.

5.      Uit de wind

In het voor- of najaar genieten van een aperitiefje op het terras? Een fris windje strooit in de tussenseizoenen vaak roet in het eten (of in dit geval: zand in je drankje). Niet zo wanneer je je terrasoverkapping aanvult met een windscherm.

In samenwerking met BOzARC bvba

Meer nieuws van BOzARC bvba

Welke dakbedekking leg je op een carport?

Ga je een carport te installeren?

Staat je carport het beste vrij of beter tegen de gevel?

Om je wagen te beschermen tegen weersinvloeden, is het een goed idee om een carport te plaatsen.

Garage of carport plaatsen voor je Mobilhome?

Een mobilhome aanschaffen is een redelijke investering.

GRATIS Nieuwsbrief