Geef je tuin, terras of oprit een upgrade met een BOzARC overkapping

Gepubliceerd op

Een uniek en revolutionair ontwerp van terrasoverkappingen en carports, samengesteld met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. BOzARC aluminium overkappingen is ruim 23 jaar expert in de productie, plaatsing en verdeling van aluminium overkappingen. Wat maakt deze overkappingen zo bijzonder? We geven je een blik op hun troeven.

Een Belgisch product - 100% op maat

Hou je van landelijk, rustiek, strak design of een statig herenhuis? Een BOzARC past bij íedere woningstijl. Een lichte, maar uiterst sterke draagstructuur in aluminium (verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze) en een dakbedekking in onbreekbaar, massief polycarbonaat zijn de twee hoofdingrediënten. Verder worden de overkappingen volledig op maat van je beschikbare ruimte - tuin, terras, wagen of motorhome - gemaakt en zorgen ze voor een verrassend open en ruimtelijk effect. BOzARC is een op-en-top Belgisch product, 100% op maat, geproduceerd in hun eigen ateliers en wordt door eigen vakbekwame monteurs bij jou thuis geplaatst.

Geïntegreerde zonwering

De dakbedekkingen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: transparant, opaal of fumé getint. Is je terras gericht naar de zon? Kies dan voor een BOzARC terrasoverkapping met opale, zonwerende dakbedekking. Wil je een maximaal zicht op de omgeving behouden en kies je voor een transparante uitvoering, dan heeft vind je er een uitgebreid aanbod aan zonneluifels, automatische screens, ... die je overkapping perfect kunnen aanvullen.

Geniet optimaal van je tuinfeest

Tuinfeestjes die verstoord worden door een plotse bui, terrasmeubelen die halsoverkop naar binnen moeten door een storm die losbarst, een wagen die schade oploopt door een hevige hagelbui, … de dakbedekking van een BOzARC is gemaakt uit onbreekbaar, massief polycarbonaat en beschermt dus tegen alle extreme weersomstandigheden. Het bedrijf biedt niet voor niets 10 jaar garantie op barsten of breuken.

Vergroot je huiselijk comfort

Vroeg donker, te veel wind, avondkoelte, …? Voor elke situatie heeft BOzARC een oplossing: ingebouwde dimbare ledverlichting op afstandsbediening, opvang en recuperatie van regenwater, verschuifbare glazen wanden of handige schermen tegen een vervelende wind, verwarmingselementen om de avondkoelte te breken, … Ontdek alle mogelijkheden.

Het mag duidelijk zijn: een BOzARC overkapping geeft je woning een stevige upgrade. Die begint op hun website met een online voorstel en een offerte op maat. Of met een afspraak in hun toonzalen te Aartselaar, Hasselt of Roeselare. Ontdek de verdelers. Download ook de gratis infobrochure voor meer inspiratie. En bezoek de BOzARC website voor meer info.

   

standaard