Een carport voor je motorhome? Uitstekende keuze!

Gepubliceerd op

Je motorhome verdient een plek waar hij droog kan staan, beschermd tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Maar je garage is wellicht niet hoog genoeg om er je motorhome in onder te brengen ... De oplossing? Een carport op maat, die voldoet aan alle afmetingen en eisen om jouw motorhome de nodige bescherming te bieden. We zetten de mogelijkheden op een rij!

Vrijstaande carport voor je motorhome ... of niet?

Voor wie een grote tuin heeft, is een vrijstaande carport een uitstekende optie. Zeker als je langs de zijkant van je huis ook nog eens ruimte hebt om er een oprit naar achteren aan te leggen, vormt zo’n vrijstaande carport de ideale bescherming voor je motorhome. Het grote voordeel is dan natuurlijk dat je je motorhome-carport niet ziet staan vanop de straat. Discretie en privacy gegarandeerd!

Maar ook als je tuin te klein is om er je motorhome onder een carport te stallen, zijn er oplossingen. In dat geval kiezen de meeste mensen voor een carport bevestigd aan de zijmuur van de woning. En afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt, kun je er zelfs een dubbele carport van maken, zodat je auto er nog naast kan. Dubbele bescherming: wat wil je nog meer?

Beschermd tegen wind, zon en vrieskou

Een carport beschermt je motorhome in elk seizoen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Zo hoef jij je nooit nog zorgen te maken over schade ten gevolge van:

Onbreekbaar materiaal mét stevige garantie

Ons advies? Kies voor een kwaliteitsvol materiaal, dat duurzaam is en je motorhome jarenlang bescherming biedt. De carports van BOzARC voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zijn allen CE gekeurd en zijn gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat. De gebogen dakplaten van je carport kunnen vrijwel onmogelijk breken of barsten, vandaar dat je er maar liefst tien jaar garantie op krijgt. Bovendien dempt massief polycarbonaat, in combinatie met een gebogen dakbedekking, het geluid van regen en hagel. Ideaal als je op je rust gesteld bent!