De prijs van een carport? Deze factoren zijn bepalend

Gepubliceerd op 14 August 2018

De ene carport is de andere niet, omdat alle woningen én eigenaars anders zijn. En misschien wil je geen carport voor je wagen, maar wel voor je mobilhome. De kostprijs van je carport is met andere woorden van vele factoren afhankelijk. We zetten de belangrijkste voor je op een rij!

1.De materialen bepalen de prijs van een carport

Een van de grootste budgettaire slokoppen is natuurlijk het materiaal. Logisch, want een kwaliteitscarport krijg je alleen maar als je kiest voor degelijke (en het liefst ook duurzame) materialen. Aluminium, bijvoorbeeld. Dat is een licht én uitermate veelzijdig materiaal, waarmee je je carport moeiteloos op maat kunt laten maken. Bovendien gaat een aluminium carport een eeuwigheid mee, waardoor je investering dubbel en dik loont.

2.Esthetische wensen

Wil je schuin aflopende randen voor je carport? Een niet-standaardkleur? Een carport op maat wordt helemaal afgestemd op jouw wensen, zodat hij mooi past bij de stijl van je woning. Die wensen beïnvloeden het prijskaartje onvermijdelijk, maar je krijgt er wel een elegante carport voor terug waar je nog jarenlang van kunt genieten. BOzARC kan bovendien bijna elk maatwerk uitvoeren, aangezien de experts gebruikmaken van gepatenteerde bolgewrichten, waardoor ze een ideale hoogte en inclinatie kunnen garanderen.

3.De dakbedekking

Ook het materiaal van de dakbedekking speelt een grote rol in de prijs van een carport. Bij BOzARC kiezen we zonder meer voor massief polycarbonaat, een kunststof die letterlijk onbreekbaar is en daarmee een streepje voor heeft op andere kunststofsoorten. Zelfs wanneer een storm dakpannen op je carport doet vallen, houdt deze dakbedekking ze tegen en blijft je auto uitstekend beschermd.

4.Ook de plaatsing bepaalt de prijs van je carport

Een kwalitatieve carport plaatsen, vereist kennis van zaken. Je doet het dus beter niet zelf. Schakel daarom een vakman in en kies voor de expertise van BOzARC. Nog meer info nodig over de prijs van jouw gedroomde carport? Onze technische adviseurs staan voor je klaar!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan