De verschillende soorten terrasoverkappingen op een rij

Gepubliceerd op 14 August 2018

Van plan om een terrasoverkapping te plaatsen, maar geen idee welke type het meest geschikt is voor jouw tuin of terras? Wij lichten de verschillende soorten terrasoverkappingen en de mogelijkheden op het vlak van designs en materialen graag even toe. Lees en ontdek!

Altijd op maat

Eerst en vooral: een terrasoverkapping wordt altijd op maat gemaakt. Dat bedoelen we letterlijk; op maat van de grootte van je terras of tuin, maar ook figuurlijk; op maat van jouw wensen en stijlvoorkeuren. Dankzij het gebruik van gepatenteerde bolgewrichten kunnen we vrijwel elk maatwerk aan.

Welk ontwerp kies je?

Soorten dakbedekkingen

Welke dakbedekking je het beste kiest, hangt af van hoe koel je in de zomer wil zitten onder je terrasoverkapping. 

Hou je van een open en ruimtelijk gevoel? Dan kies je beter voor een terrasoverkapping met transparante dakbedekking, waardoor je overdag naar een felblauwe, zonnige hemel en ’s nachts naar de fonkelende sterren kunt kijken. (Oké, soms ook al eens naar een grijze, bewolkte hemel ...)

Zoveel soorten terrasoverkappingen ...

Een gids nodig om je doorheen het uitgebreide aanbod van terrasoverkappingen te loodsen? Geen probleem: in een van de vele toonzalen van BOzARC kun je de verschillende soorten overkappingen en hun uitvoeringen komen bewonderen. Heb je nu al een vraag? Stel ze via ons contactformulier, en onze specialisten bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan