Creëer een extra kamer: kleed je buitenruimte aan

De tijd dat binnen- en buitenruimtes twee aparte eenheden zijn, is definitief voorbij. De grens tussen beide vervaagt en de buitenruimte wordt steeds vaker een verlengstuk van het interieur. De tuin is een extra kamer die we van kop tot teen inrichten en die we bovendien het ganse jaar willen gebruiken. Met Renson maak je van binnen en buiten één geheel en hoef je niet op de zomer te wachten om van je buitenruimte te genieten.

Buiten als verlengstuk van binnen

Met Linarte brengt Renson een gevelbekleding op de markt die je buitenruimte in een strak jasje steekt, dankzij de verticale aluminium profielen. Je kan poorten, deuren en wanden bekleden met dezelfde profielen, waardoor er een mooi geheel ontstaat.

Bovendien geeft Linarte je de mogelijkheid om je binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar te laten overgaan, door de profielen door te trekken.

Linarte Renson

Personaliseer de wand

Je kan de verticale profielen personaliseren met onder andere houten accenten, led-strips of tekst. Zo heb je een waaier van mogelijkheden om je buitenruimte een personal touch te geven.

Creëer buiten een extra kamer met Algarve Canvas

Om ten volle van je buitenruimte te genieten, heb je met het Belgische weer een serieuze dosis creativiteit nodig. De nieuwe Algarve Canvas van Renson is de oplossing voor wie het hele jaar van de tuin wil genieten.

De Algarve Canvas is namelijk te installeren met een vast dak. Zo maak je van je terras makkelijk een overdekte buitenruimte. Bovendien is de Algarve Canvas ook nog steeds in te vullen met kantelbare lamellen. De modules zijn zo ontworpen dat de verschillende invullingen combineerbaar met elkaar zijn.

Terrasoverkapping, carport of afdak: alles kan

Daarnaast voorziet Renson verschillende opties voor zij-invulling, zoals schuifwanden en vaste wanden, Loggia schuifpanelen, glazen schuifwanden of zonwering, zodat je de modules helemaal aan de noden van het huis kan aanpassen. Ook verlichting toevoegen is perfect mogelijk. Op die manier heb je een luifel, een afdak boven de deur, een carport en een terrasoverkapping met helemaal dezelfde look-and-feel.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Een antwoord op uw zonwering vragen

Het is vaak puffen deze warme dagen.

Een heerlijk fris huis bij deze temperaturen?

Het blijft nog wel een paar dagen puffen en zweten met temperaturen boven de 30 graden.

Renson start bouw gloednieuw Outdoor Experience Center langs E17

In industriezone de Prijkels langs de E17 (Deinze / Nazareth / Kruisem) gaf Paul Renson (CEO Rens

GRATIS Nieuwsbrief